Santaverde Hydratační gel 30 ml

Santaverde Hydratační gel 30 ml

Santaverde Hydratační gel 30 ml

(4 hodn.)
Značka: Santaverde
Certifikáty: NATRUE, FSC, LEAPING BUNNY
Certifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní regenerační péče je vhodná pro všechny typy pleti, včetně té citlivé, náchylné k alergiím a dermatitidě. Aloe vera gel obsahuje výživné oleje a másla, které pokožku zklidní a vyživí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní regenerační péče Santaverde Aloe vera je vhodná pro všechny typy pleti, včetně té citlivé, náchylné k alergiím a dermatitidě. Aloe vera gel obsahuje výživné oleje a másla, které pokožku zklidní a vyživí.

Aloe gel Santaverde posiluje strukturu a přirozenou elasticitu pleti díky obsahu kakaového a mangového másla, mandlového oleje a dalších cenných rostlinných výtažků.

Gel má lehké nelepivé složení, které se velice snadno vstřebává, aniž bych zanechávalo nepříjemný lepivý film. Díky této vlastnosti je vhodný opravdu pro všechny typy pleti. U mladé, snadno se mastící pokožky může být gel aplikován samostatně, u ostatních typů pleti, zejména u suché, je dobré gel aplikovat v kombinaci s krémem.

Použití: Malé množství gelu naneste na suchou čistou pokožku obličeje či celého těla a lehkou masáží rozetřete. Používejte podle potřeby ráno a/nebo večer.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Produktové řady: Santaverde Face Care

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Užití: vnější

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Olej nebo sérum?

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Recenze: Hydratační gel Santa Verde

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Santaverde: Jak rozpoznat přírodní a rádoby přírodní kosmetiku

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Opravdu delikátní / Monika 28. 10. 2013 09:09

Lehoučký gel, spíš sérum, skvěle se roztírá, výborně vstřebává, úžasně svlaží pleť, nádherně voní, výborně zchladí případná zarudnutí. Po ránu nádherně osvěží obličej a svou jemnou vůní dokonale probudí i mysl a krásně tak nastartuje den. Nemám mu co vytknout, snad jen že bych uvítala mnohem mnohem větší balení a používala ho na celé tělo. Určitě si ho objednám znovu

Jako kouzelné peříčko / Siala 23. 8. 2015 20:55

Lehoučký, chladivý a příjemný při nanášení a přesto dokázal z mé suché loupající se parodie na obličej udělat dětskou prdelku... Naprostá spokojenost...ještě mě láká zkusit příště elixír...ale tohle bude už má konečná a skvělá jistota...naprosté nadšení =)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Santaverde Face Care

Nenašli jste to pravé? Co tohle?