Lavera Hydratační krém zjemňující Aloe & Rakytník, Faces 30 ml

Lavera Hydratační krém zjemňující Aloe & Rakytník, Faces 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s rostlinnými oleji, bambuckým máslem a výtažky z Aloe vera či rakytníku pečuje o namáhanou pokožku rukou, chrání ji před vysušením a podporuje její zdravý vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační krém zjemňující Aloe & rakytník od firmy Lavera dodává citlivé pleti náchylné k podráždění pořádnou dávku hydratace. Jedinečné složení hydratačního zjemňujícího krému Lavera Faces New o pleť intenzivně pečuje, hydratuje ji a zároveň ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy.

Složení s výživnými oleji ze slunečnic, jojoby a oliv, bambucké máslo a výtažky z rakytníku a Aloe vera se o pleť plně postarají, budou ji hydratovat a bránit jejímu podráždění. Bio fluid z Aloe vera se postará o zklidnění, zjemnění a hydrataci, ale také o celkový zdravý pěstěný vzhled pleti. Aloe vera totiž obsahuje více než tři sta vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek, které o pokožku pečují a udržují ji v kondici.

Rakytník aktivně působí proti suché pleti a nevzhledným suchým šupinkám na obličeji. O pleť intenzivně pečuje, vyživuje ji a působí proti volným radikálům, které zapříčiňují předčasné stárnutí pleti. Kombinace rakytníku, Aloe vera a výživných olejů zajistí dokonalou hydrataci i péči pro rozzářenou zdravou pleť.

Hydratační balzám

Hydratační krém Lavera Aloe & Rakytník vychází z přírodních ingrediencí, které jemně pečují o pokožku a dodávají jí všechny potřebné látky. Jedině zdravá pokožka totiž může být krásná a rostlinné výtažky obsažené v tomto jemném krému dokážou pronikat do jejích hlubokých vrstev, kde pomáhají obnovovat kožní buňky a revitalizovat pokožku.

Dlouhotrvající zklidnění

Tento hydratační krém byl vytvořen speciálně s ohledem na požadavky citlivé a reaktivní pleti. Je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku a brání vzniku podráždění či začervenání. Je velice dobře snášen, snadno se nanáší a rychle vstřebává - díky tomu jej lze použít také pod make-up. Složení krému je vyvážené tak, aby dodal pokožce hydrataci, ale zároveň ji nezatížil.

Kouzlo Aloe vera

Bio šťáva z Aloe vera je jednou z klíčových ingrediencí tohoto krému a je v péči o pokožku oblíbená již od pradávna. Rostlina Aloe vera má totiž výjimečnou schopnost vázat v sobě vodu, a díky tomu je výtažek z ní skvělý pro hloubkovou hydrataci pokožky. Aloe vera má zároveň silné zklidňující účinky, ihned zmírňuje začervenání a přináší příjemný chladivý pocit.

Péče a ochrana

Bambucké máslo je jednou z nejvýznamnějších vyživujících ingrediencí a dokáže intenzivně zvláčňovat pokožku. Zároveň také chrání proti vzniku prvních vrásek. Jojobový olej je velice přirozený pro pokožku a pomáhá obnovovat její ochranný lipidový film, který je nezbytný proti ztrátám vlhkosti z povrchu pleti. Vaše pokožka bude dokonale hydratovaná, vyživená a zklidněná.

Použití: Naneste malé množství krému na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Vhodné pro denní i noční použití.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Mocná síla severských rostlin

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?