Nobilis Tilia Hydrofilní olej mateřídouškový 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej mateřídouškový 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej mateřídouškový 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
357
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Hydrofilní mateřídouškový olej pečuje o problematickou pokožku obličeje i celého těla již během odličování. Směs olejů spolehlivě odstraní nečistoty, přebytečný kožní maz i make-up.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hydrofilní mateřídouškový olej Nobilis Tilia pečuje o problematickou pokožku obličeje i celého těla již během odličování. Směs olejů spolehlivě odstraní nečistoty, přebytečný kožní maz i make-up, aniž by došlo k přesušení či dokonce podráždění pleti. Olej pokožku zklidní, zjemní a zmírní začervenání, zatímco příjemná vůně mateřídoušky pečuje o vaše smysly.

Olej z mateřídoušky obecné má nejenom krásnou zklidňující vůni, ale také blahodárné účinky na mastnou problematickou pleť náchylnou ke vzniku nedokonalostí. Mateřídouška obsahuje množství silic, které normalizují funkce mazových žláz, brání ucpávání pórů a zanechávají pokožku čistou a svěží.

Mateřídouškový a sojový olej vytvoří při kontaktu s vodou krémovou emulzi, která bez problému odlíčí i odolný make-up a zároveň o pleť pečuje, zjemňuje ji a zklidňuje. Hydrofilní olej nejenže odličuje, ale také pečuje, napomáhá regeneraci pleti, urychluje hojení stroupků po akné a dodává pokožce zdravý pěstěný vzhled.

Důkladná očista

Hydrofilní olej Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro šetrnou péči o vaši pokožku. Je vhodný pro všechny typy pleti a je určen i na pokožku náchylnou k vysušování. Díky obsahu přírodních rostlinných olejů nejen dokonale odstraní líčidla, nečistoty a přebytečný kožní maz, ale zároveň poskytuje pokožce péči a chrání ji před nadměrným vysušením.

Dokonale čistá pokožka

Hydrofilní olej je ideálním přípravkem pro každodenní důkladné odlíčení a čištění pleti. Běžné čisticí gely či pěny mohou pokožku vysušovat či ji dokonce podráždit, zatímco hydrofilní čisticí olej neporušuje ochrannou hydrolipidovou bariéru. Pokožka tak nepřichází o svou přirozenou vlhkost a zůstává dlouhodobě dokonale hebká a vláčná. 

Proti nedokonalostem

Hydrofilní olej Nobilis Tilia tak v jednom kroku pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Make-up a nečistoty odstraňuje maximálně šetrně a díky olejovému základu zároveň velice účinně. Odstraňuje i dlouhotrvající make-up a rozpouští nadbytečný kožní maz. Je natolik jemný, že jej můžete použít i pro odlíčení očních partií bez podráždění či nepříjemného pocitu pálení.

Pro problematickou pokožku

Základ hydrofilního odličovacího oleje tvoří olej sojový, který je vhodný pro všechny typy pleti včetně suché. Sojový olej dodává pokožce výživu a brání jejímu vysušení. Zároveň je bohatý na vitamin E, který je silným antioxidantem a zabraňuje stárnutí pleti. Obsažený mateřídouškový olej pak působí přirozeně antibakteriálně, pleť jemně dezinfikuje a chrání proti vzniku pupínků a ucpaných pórů.

Použití: Malé množství hydrofilního oleje naneste na vlhkou pokožku obličeje a krouživými pohyby odstraňte make-up i jiné nečistoty. Poté pokožku opláchněte čistou vodou a aplikujte pečující krém či olej.

Tip: Díky jemnému nedráždivému složení lze olej použít i k odlíčení citlivého očního okolí.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?