Argital Hypoalergenní pleťový olej s violkou 50 ml

Argital Hypoalergenní pleťový olej s violkou 50 ml

Argital Hypoalergenní pleťový olej s violkou 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, BIO ECO COSMESI
Certifikát BDIHCertifikát BIO ECO COSMESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hypoalergenní pleťový olej s výtažky z violky a dalších zklidňujících bylinek vyživuje a normalizuje pleť. Díky složení bez parfemace je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Hypoalergenní pleťový olej Argital s výtažky z violky a dalších zklidňujících bylinek pokožku vyživuje a zároveň normalizuje její funkce. Pleťový olej je vhodný při atopickém ekzému, akné a problematické pokožce, alergických vyrážkách, lupénce i nejrůznějších druzích dermatitidy.

Základ pleťového oleje tvoří jojobový olej, který je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin a také na vitamin E. Díky tomu olej pokožku vyživuje do hloubky, chrání ji před podrážděním a dehydratací, ale zároveň má velice lehkou konzistenci, která pleť zbytečně nezatěžuje a neucpává. Výtažky z violky, heřmánku a měsíčku lékařského mají výborné zklidňující účinky, pokožku zjemňují a napomáhají její regeneraci.

Extrakt ze zeleného jílu absorbuje přebytečný kožní maz a stabilizuje funkce pokožky. Ta je jemnější a čistší, nemá již takové sklony k tvorbě nedokonalostí. Jemné složení pleťového oleje je bez přidané parfemace či esenciálních olejů, takže jej bez obav mohou používat i osoby s citlivou pokožkou náchylnou k častému podráždění.

Pro vrtošivou pleť

Hypoalergenní pleťový olej s violkou je vhodným přípravkem pro každodenní péči o pleť, která reaguje přecitlivěle na vnější vlivy. Je určený jak pro citlivou, tak rovněž pro problematickou pokožku se sklony k tvorbě akné či ucpávání pórů. Jemný olej dodává pleti dostatečnou výživu, uzamyká v ní hydrataci a zároveň pokožku efektivně zklidňuje a zmírňuje její podráždění.

Harmonizujte pokožku

Základní složkou tohoto pleťového oleje je jojobový olej, jež je strukturou nejbližší přirozenému kožnímu mazu. Díky tomu se výborně vstřebává a zároveň pleť nezatíží ani neumastí. Jojobový olej je skvělý na všechny typy pleti a je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, jež pokožku vyživují a posilují její ochrannou hydrolipidovou bariéru.

Čistá a hebká pokožka

Výtažek z violky trojbarevné pak působí blahodárně na citlivou pleť, zmírňuje podráždění, zarudnutí a nepříjemné pnutí pleti. Výtažky z měsíčku a heřmánku lékařského zklidní i velmi citlivou pleť a podporují její zdravý sjednocený tón. Díky obsahu zeleného jílu pak olej rovněž šetrně dezinfikuje pokožku, působí proti nadměrné tvorbě kožního mazu a zanechává pokožku optimálně hydratovanou.

Použití: Malé množství oleje aplikujte ráno a/nebo večer na odlíčenou navlhčenou pokožku obličeje. Lehce vmasírujte a nechte vstřebat.

Upozornění: Nepoužívejte při přecitlivělosti či alergii na heřmánek.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Produktové řady: Argital Allergen Free

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Argital myslí i na citlivky

Atopický ekzém

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Argital Allergen Free

Nenašli jste to pravé? Co tohle?