Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na dehydrovanou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na dehydrovanou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na dehydrovanou pleť 15 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Koncentrát s červenou řasou či rostlinnou kyselinou hyaluronovou poskytuje intenzivní péči suché pleti, dodává jí potřebnou hydrataci a podpoří tvorbu kolagenu pro její pevnost a pružnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní pleťový koncentrát na dehydratovanou pleť Annemarie Börlind dodá suché pleti dávku vysoce koncentrovaných aktivních látek, které jí zajistí potřebnou vláhu, osvěží ji a pomohou vyhladit její kontury. Přípravek obsahuje řadu přírodních výtažků, které podporují tvorbu kolagenu v pleti, a předcházejí tak předčasnému stárnutí.

Koncentrát díky termální vodě a mořské soli dodává pleti dávku hydratace a ochrání ji před vysušením. Bambucké máslo spolu s makadamiovým olejem pleť vyživí, zvláční a zanechají ji příjemně hebkou. Červené řasy pomáhají v pleti udržet potřebnou vláhu a spolu s rostlinnou kyselinou hyaluronovou či malachitovým extraktem podporují tvorbu kolagenu, čímž přispívají k celkovému vyhlazení pleti a zkvalitnění její pevnosti a pružnosti. Koncentrát je obohacen o vitamin E, který pleť regeneruje a chrání před škodlivými vlivy. Kombinace argininu, kyseliny mléčné a skvalenu ji celkově posílí, a zabrání tak jejímu předčasnému stárnutí.

Použití: Pumpičkou vymáčkněte malé množství koncentrátu a naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a nechte vstřebat.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Tipy na hydratační přípravky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?