Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na zralou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na zralou pleť 15 ml

Annemarie Börlind Intenzivní pleťový koncentrát na zralou pleť 15 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní směs účinných látek se sečuánským pepřem či olejem z řečíku lentiška pomáhá zpevňovat a lehce vyhlazovat zralou pleť a zanechává ji hydratovanou a hebkou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní koncentrát na zralou pleť Annemarie Borlind je plný aktivních látek, které pomáhají regenerovat pleť ve věku 45+. Obsahuje, kromě jiného, sečuánský pepř, rostlinné výtažky i kyselinu hyaluronovou. Pomáhá zpevňovat kontury obličeje a lehce vyhlazovat rýhy na pleti. Má nemastnou konzistenci, která se rychle vstřebává a proniká hluboko do pleti.

Koncentrát se sečuánským pepřem či olejem z řečíku lentiška pleť celkově uvolňuje a lehce vyhlazuje drobné rýhy. Tyto účinné látky spolu s kyselinou hyaluronovou podpořují tvorbu kolagenu v pleti,zkvalitňují její pevnost a pružnost, 

Použití: Pumpičkou vymáčkněte malé množství koncentrátu a naneste na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a nechte vstřebat.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Obličejová gymnastika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?