Lavera Intenzivní vlasová kúra po opalování, Sun Sensitive 20 ml

Lavera Intenzivní vlasová kúra po opalování, Sun Sensitive 20 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní vlasová kúra po opalování je speciálně navržena tak, aby sluncem narušeným a vyčerpaným vlasům vrátila jejich původní hebkost, pružnost, lesk a zdravý vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní vlasová kúra po opalování Lavera je speciálně navržena tak, aby sluncem narušeným a vyčerpaným vlasům vrátila jejich původní hebkost, pružnost, lesk a zdravý vzhled. Dlouhodobý pobyt na slunci je totiž náročný nejen pro pokožku, ale i pro vlasy. Dochází k jejich vysušování, vlasy slábnou, lámou se a třepí. Díky speciálnímu vyživujícímu složení se za několik minut vaše vlasy zregenerují a znovu nabydou své zářivosti. 

Keratinový komplex z kukuřice, pšenice, sóji a ředkviček vlasy zpevňuje, zaceluje poškozenou strukturu vlasů a pomáhá redukovat výskyt roztřepených konečků. Kombinace bambuckého másla, mandlového a slunečnicového oleje zajistí vlasům dostatečnou výživu a regeneraci, rýžový extrakt se postará o hydrataci a šťáva z Aloe vera nabídne zklidňující efekt, což je přesně to pravé, co vlasy po vystavení slunečním paprskům potřebují.

Péče o vlasy po slunění

Naše pokožka i vlasy dostávají na slunci zabrat. Sluneční záření nejen vysušuje pokožku celého těla i pokožku hlavy, ale zároveň zastavuje tvorbu kolagenu, a tím podporuje ztrátu pružnosti pleti. I vlasová pokožky a vlasy podléhají intenzivnímu vysušování a ztrácejí svůj přirozený lesk a vitalitu. Tato vlasová kúra je speciálně navržená tak, aby vlasům ulevila a zmírnila nepříznivé následky slunění.

Obnova pružnosti

Kvalitní přírodní ingredience a rostlinné oleje opravují strukturu vlasového vlákna a zacelují jej od kořínků po konečky. Díky tomu jsou vlasy dlouhodobě lépe chráněny proti nepříznivým vnějším vlivům a zároveň jsou i lesklejší a snadněji upravitelné. Kúra odstraňuje krepatění vlasů a dodává vlasům regeneraci. Bambucké máslo má navíc intenzivní vyživující schopnost a pomáhá zadržovat hydrataci ve vlasových vláknech.

Lesklé a revitalizované vlasy

Šťáva z Aloe vera má zavlažující účinky a zároveň pomáhá zklidnit podráždění způsobené nadměrným sluněním. Spolu se slunečnicovým olejem vlasy posiluje a revitalizuje. Mandlový olej poskytuje vlasům výživu a výtažek z heřmánku podporuje zdravý růst vlasů. Komplex z obilných, sojových a kukuřičných proteinů pak navrací vlasům jejich přirozenou krásu a pevnost.

Použití: Nejprve vlasy umyjte jako obvykle. Poté vetřete kúru do ještě vlhkých vlasů po celé jejich délce a nechte působit zhruba pět minut. Poté kúru z vlasů důkladně opláchněte.

Tip: Pro extra intenzivní péči nechte na vlasech působit delší dobu.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Kúry a séra na vlasy

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?