Biopurus Jahodový olej 250 ml

Biopurus Jahodový olej 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio jahodový olej je bohatým zdrojem vitamínů, antioxidantů a minerálních látek. Jahody obsahují téměř tolik vitamínu C, jako citrusové plody. Dvě lžičky oleje denně zlepšují krvetvorbu, zrak, udržují zdravé tkáně a posilují imunitu. Jahodový olej zlepšuje látkovou výměnu a je vhodným doplňkem při redukčních dietách. Jelikož se jedná o přírodní produkt, výsledky se mohou indiv

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio jahodový olej je bohatým zdrojem vitamínů, antioxidantů a minerálních látek. Jahody obsahují téměř tolik vitamínu C, jako citrusové plody. Dvě lžičky oleje denně zlepšují krvetvorbu, zrak, udržují zdravé tkáně a posilují imunitu. Jahodový olej zlepšuje látkovou výměnu a je vhodným doplňkem při redukčních dietách. Jelikož se jedná o přírodní produkt, výsledky se mohou individuálně lišit.

Jahodový olej dokáže z pokožky odstranit drobné pihy a znaménka. Dobře působí i proti ucpaným pórům a černým tečkám.

TIP: Připravte si sami projasňující masku. 2 čajové lžičky jahodového ojele smíchejte s 1 lžičkou čerstvě vymačkané citronové šťávy. Tuto směs vetřete do pokožky a nechte působit 5 minut. Poté pleť opláchněte vlažnou vodou a ošetřete svým oblíbeným krémem.

Balení: 250 ml.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: