Saloos Jalovec, plod 5 ml

Saloos Jalovec, plod 5 ml

Saloos Jalovec, plod 5 ml

144
132
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Rostlinná silice z jalovce má výborné čisticí schopnosti a působí přirozeně antisepticky. Dodá vašemu domovu svěží vůni, udržuje průchodnost dýchacích cest a ulevuje od bolestí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Jalovec, plod je rostlinná silice s intenzivním účinkem a charakteristickou kořeněnou bylinnou vůní, která dodá vašemu domovu svěží atmosféru a pročistí vzduch. Skvěle neutralizuje nepříjemné pachy, ne nadarmo byl již od starověku používán pro dezinfekci místností.

Éterický olej z jalovce má výborné čisticí schopnosti. Jeho přirozené antiseptické a antibakteriální vlastnosti brání množení škodlivých organismů a udržují vaši domácnost skutečně čistou. Má vliv také na dýchací cesty a je vhodným pomocníkem při chřipce, rýmě či nachlazení.

Jalovec má účinek také na močový systém, pomáhá při zánětech močového měchýře a močové trubice. Zároveň účinně ulevuje i od dlouhotrvajících bolestí svalového či kloubního původu. Jeho použití je vhodné například při artróze a revmatismu.

Osvěžte se

Éterický olej z jalovce dodá vašemu domovu či kanceláři příjemnou jemně bylinnou vůni, která skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a vytváří atmosféru plnou energie a života. Vůně jalovce osvěží vaše tělo i mysl a díky svým přirozeně antiseptickým vlastnostem je vhodná pro dezinfekci interiérů. Jalovec jemně čistí vzduch a zanechává pouze jiskrnou vůni.

Bojujte proti rýmě

Éterický olej z jalovce brání množení škodlivých mikroorganismů, proto je vhodný k prevenci zejména respiračních onemocnění, a to jak při použití v aromalampě, tak při inhalaci. Zároveň působí podpůrně už při rozvinutých onemocněních dýchacího traktu, kdy pomáhá udržovat průchodnost dýchacích cest, pročišťuje je a nechává vás volně dýchat. 

Proti bolestem a křečím

Éterický olej z jalovce zároveň podporuje mikrocirkulaci v tkáních, urychluje jejich hojení a regeneraci. Je rovněž vítanou součástí masážních olejů, rychle ulevuje od bolestí namoženého pohybového aparátu a pomáhá uvolnit ztuhlé svalstvo a klouby. Jalovec také pečuje o zdraví močových cest a ulevuje při zánětech močového měchýře.

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a děti do 10 let věku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, astma, celulitida, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nespavost a nervozita, onemocnění močových cest, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje pro zkvalitnění a utužení partnerského vztahu

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje při nachlazení

Mocná síla severských rostlin

Nejlepší éterické oleje na záněty močového měchýře

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Poznejte symptomy oslabení jater

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Účinná detoxikace pomocí jalovce

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?