Nobilis Tilia Jasmín absolue 1 ml

Nobilis Tilia Jasmín absolue 1 ml

Nobilis Tilia Jasmín absolue 1 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jasmín absolue je jedním z nejvýznamějších olejů pro nervové uklidnění, pomáhá uvolňovat strach, napětí, neklid a úzkost. Povznáší ducha, harmonizuje menstruační cyklus a působí afrodiziakálně.

Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně pouze ilustrační. Aktuální foto pro vás již připravujeme.

Jasmín absolue Nobilis Tilia je jedním z nejvýznamějších olejů pro nervové uklidnění a proti depresi, pomáhá uvolňovat strach, napětí, neklid a úzkost. Kromě toho jasmín povznáší ducha, harmonizuje menstruační cyklus, jako děložní tonikum pomáhá při porodu a působí afrodiziakálně.

Jasmín napomáhá vykašlávání a tím čistí dýchací trakt od zahlěnění. Dokáže navodit pozitivní a konstruktivní emoce, uleví při stresu, hněvu a také při fyzické bolesti, jelikož má prokazatelně sedativní účinky.

Jasmín pomáhá hojení, dezinfikuje, zabraňuje infekcím a je skvělým pomocníkem při ekzému. Má skvělé účinky na suchou a dehydratovanou pleť, protože zlepšuje regeneraci a posiluje vlastní obranyschopnost pleti.

Použití: Tento esenciální olej je určený pro parfemaci domácí kosmetiky, výrobu domácích parfémů a do masážních směsí. Tento olej není vhodný do aromalampy a difuzéru, jedná se absolue.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství (naopak je ale vhodný při porodu). Neaplikujte olej na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, astma, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu7

Aromaterapeutický horoskop - Býk

Aromaterapeutický horoskop – Vodnář

Aromaterapie pro těhotné

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Éterické oleje pro zkvalitnění a utužení partnerského vztahu

Jasmín - esenciální olej

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?