S5 Jemný čístící gel 200 ml

Neutralise Cleanser

S5 Jemný čístící gel 200 ml

S5 Jemný čístící gel 200 ml

Neutralise Cleanser

Značka: S5
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný čistící gel Neutralise Cleanser S5 je vhodný pro normální až mastnou citlivou pleť. Čistě přírodní složení pečuje o pokožku, čistící gel neobsahuje sulfáty, parabeny ani minerální olej. Nepění, ale dokáže velmi efektivně odstranit lehký makeup a jiné nečistoty, pleť čistí do hloubky, ale nedráždí a také ji chrání proti nepříznivému životnímu prostředí. Výsledkem je jemná, čistá pleť. Čistí

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný čistící gel Neutralise Cleanser S5 je vhodný pro normální až mastnou citlivou pleť. Čistě přírodní složení pečuje o pokožku, čistící gel neobsahuje sulfáty, parabeny ani minerální olej. Nepění, ale dokáže velmi efektivně odstranit lehký makeup a jiné nečistoty, pleť čistí do hloubky, ale nedráždí a také ji chrání proti nepříznivému životnímu prostředí. Výsledkem je jemná, čistá pleť.

Čistící gel obsahuje výtažek ze sibiřské byliny rhodioly, která pomáhá zklidňovat stresovanou a podrážděnou pokožku, zlepšuje její vitalitu a pružnost. Výtažky z mořského rmnu posilují zase přirozenou obranyschopnost pleti. Pro krásnou a zdravou pleť.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Good Ventures LTD, 78 York Street , W1H 1DP, London , Velká Británie

Z blogu1

Sofistikovaná péče o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?