Lavera Jemný odličovač make-upu, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Jemný odličovač make-upu, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Jemný odličovač make-upu, Trend Sensitiv 30 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Obzvláště jemný odličovač rychle a účinně odstraňuje make-up. Jeho šetrné složení je vhodné na citlivé oční okolí nebo choulostivou pleť. Na pokožce zanechá pocit čistoty a svěžesti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Obzvláště jemný odličovač Lavera rychle a účinně odstraňuje make-up. Jeho šetrné složení je mimořádně vhodné na citlivé oční okolí nebo velmi choulostivou pleť. Na pokožce zanechává pocit čistoty a svěžesti. Šťáva z Aloe vera dopřává tenké a křehké pleti nezbytnou hydrataci, zatímco rostlinné extrakty poskytují výživnou péči.

Aloe vera do hloubky hydratuje a přináší chladivou úlevu nepříjemně pnoucí a svědivé pleti či unavenému a přesušenému očnímu okolí. Výtažek z kořene lékořice podporuje uklidňující účinky Aloe a působí také proti vzniku zánětlivých kožních onemocnění.

Extrakt z rakytníku řešetlákového je velmi bohatý na obsah antioxidačních vitaminů, a to zejména vitamin C. Zvyšuje odolnost a obranyschopnost pleti a pomáhá ji chránit před negativními účinky slunečního záření. Výtažek z grapefruitu pleť jemně dezinfikuje a zabraňuje růstu škodlivých bakterií. Spolu s dále obsaženým extraktem z limetky tvoří silnou dvojici bohatou na vitaminy a minerály. Jejich vůně dodává energii a vitalitu.

Přírodní odličovač

Odličování je jednou z nejzákladnějších a nejdůležitějších součástí péče o pleť. Jen dokonale čistá pokožka je připravena na další péči a každodenní odstraňování nečistot je nejlepší prevencí proti tvorbě nedokonalostí. Jemný odličovač Lavera obsahuje cenné přírodní ingredience, které mají nejen skvělé odličovací vlastnosti, ale zároveň i pečují o pleť.

Důkladná očista

Jemný odličovač Lavera dokáže rozpustit veškerý make-up a je vhodný na všechny partie obličeje včetně okolí očí. Neštípe v očích, nedráždí je a nezatěžuje křehkou pokožku v jejím okolí. Je vhodný pro všechny typy pleti a je velice univerzální, a to i pro citlivou pokožku. Jemný odličovač stahuje zbytky líčidel i veškeré nečistoty nahromaděné během dne.

Hydratace a zklidnění

Základní složkou Jemného odličovače Lavera je šťáva z Aloe vera, jež je jednou z nejoblíbenějkších a nejčastěji používaných ingrediencí v pečující kosmetice. Šťáva z Aloe vera má totiž skvělé hydratační účinky, a díky tomu přípravky, ve kterých je obsažená, nevysušují pokožku a naopak jí dodávají vláhu. Aloe vera zároveň zklidňuje pleť, zmírňuje zarudnutí a jemně chladí.

Rostlinné výtažky

Jemný odličovač Lavera obsahuje také výtažek z rakytníku řešetlákového, jenž je bohatý na vysoký obsah vitaminu C. Vitamin C podporuje tvorbu kolagenových vláken v pokožce a zároveň je mocným antioxidantem, díky čemuž chrání proti působení volných radikálů, a tím i stárnutí pleti. Výtažek z limetky a extrakt z pomeranče pleť posilují, jemně dezinfikují a osvěžují.

Použití: Naneste na pleť přímo nebo pomocí kosmetického tamponu a lehkými pohyby stáhněte make-up.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Zdravotní benefity grepu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Ivana 29. 11. 2017 22:27

Vzhledem k tomu, že má být na citlivé oči tak mě velmi pálí. Za mě bohužel palec dolu... :-( co je fajn tak hustější konzistence a dávkovač, který ,,nakape" kolik potřebujete.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?