Biopurus Jojobový olej bio 100 ml

Biopurus Jojobový olej bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio jojobový olej je přirozeně bohatý na kapalný vosk. Plody obsahují množství vitamínu A, E a mastných kyselin. Tyto látky chrání pokožku před vysušováním, podřážděním a záněty. Olej se velice dobře vsakuje a nezanechává nepříjemný mastný film. Je tak vhodný pro všechny typy pleti. Jojobový olej je výbornou prevencí proti striím, pečuje o suché vlasové konečky a prodlužuje o

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio jojobový olej je přirozeně bohatý na kapalný vosk. Plody obsahují množství vitamínu A, E a mastných kyselin. Tyto látky chrání pokožku před vysušováním, podřážděním a záněty.

Olej se velice dobře vsakuje a nezanechává nepříjemný mastný film. Je tak vhodný pro všechny typy pleti. Jojobový olej je výbornou prevencí proti striím, pečuje o suché vlasové konečky a prodlužuje opálení pleti.

TIP: Dodejte svým suchým poškozeným vlasům zdraví a lesk. Do konečků či délek vlasů vetřete pár kapek jojobového oleje a nechte působit alespoň 1 hodinu. Poté umyjte a upravte obvyklým způsobem.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?