Nobilis Tilia Jojobový olej, bio 200 ml

Nobilis Tilia Jojobový olej, bio 200 ml

Nobilis Tilia Jojobový olej, bio 200 ml

(3 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio jojobový olej pečuje o všechny typy pleti díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a vitaminu E. Pleť je aktivně regenerována, posílena a ochráněna před nepříznivými vnějšími vlivy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Bio jojobový olej Nobilis Tilia pečuje o všechny typy pleti díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a vitaminu E. Pleť je tak aktivně regenerována, posílena a ochráněna před nepříznivými vnějšími vlivy. 

Jojobový olej regeneruje všechny typy pleti, včetně té citlivé a jemné, intenzivně ji hojí, zjemňuje a uzamyká v ní tolik potřebnou hydrataci. Za to mohou obsažené nenasycené mastné kyseliny a vitamin E, které vyživují pokožku do hloubky, chrání ji a posilují.

Olej je vhodný jak pro péči o pokožku obličeje, tak celého těla. Posiluje pleť, dodává jí elasticitu, potřebnou hydrataci a zároveň ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Díky vysokému podílu vitaminu E, silného antioxidantu, je pleť navíc ochráněna také před předčasnými známkami stárnutí a vznikem vrásek.

Král mezi oleji

Jojobový olej - jednoduché řešení na složité problémy. Jojobový olej Nobilis Tilia je naprosto nekonfliktní, vyhovuje mastné pleti, je skvělý pro suchou pleť. Citlivou nedráždí a podrážděnou zklidňuje. Co je jeho tajemstvím? Jojobový olej je svým složením velmi podobný přirozenému kožnímu mazu. Díky tomu je na pokožce prostě jako doma.

Pro všechny typy pleti

Hlavní vlastností jojobového oleje, kterou mu můžou závidět všechny další rostlinné oleje, je schopnost normalizace. Jojobový olej je výborně snášen všemi typy pleti, a to od suché až po mastnou. To ale není vše. Jojobový olej totiž na každý typ pleti působí tak, aby ji vrátil do normálního stavu. Mastná pokožka již nemá nutkání mastit se více, takže zůstává déle matná a bez nežádoucího lesku.

Pro komfortně vyživenou pokožku

U suché pokožky funguje jojobový olej zase tak, že ji dokonale promastí a ochrání. Zabrání tak ztrátě její pružnosti a odolnosti. Jojobový olej se do pokožky rychle vsakuje a nahrazuje přirozený kožní maz, pokožka tak méně pne a netvoří se suché šupinky. Jojobový olej nejlépe nanášejte na čistou a vlhkou pleť, rychle se vsakuje a pomáhá udržovat optimální stav hydratace.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Upozornění: Jojobový olej se jako jeden z mála nedoporučuje k vnitřnímu užití. Jedná se totiž o přírodní vosk, který není tělem vstřebáván a trávicím ústrojím projde beze změny.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak si vyrobit vlastní parfém?

Jojobový olej aneb pomoc pro pokožku i vlasy

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Namíchejte si vlastní parfém Hřejivý podzim

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Bezva / Veronika 21. 1. 2019 12:05

Asi nejvíc multifunkční olej. Používám ho na vlasy, na řasy, na pleť, na tělo... Nemám, co bych vytkla.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?