/    /    /    /    /    /  

Saloos Jojobový olej, bio 125 ml

Značka:
Množství: 125 ml
Dostupnost: Skladem > 10 ks
Další velikosti: 50 ml / 143 Kč 20 ml / 89 Kč 250 ml / 601 Kč
Kategorie: Jojobový olej
Certifikáty: CPK
Hodnocení:
zatím nehodnoceno
Cena
333
ks
Bez DPH 275 Kč

Saloos Jojobový olej, bio 125 ml

Jojobový olej Saloos je velmi vhodný pro péči o všechny typy pleti. Z hlediska složení se jedná vlastně o vosk. Běžně je však jojobový olej označován jako olej. 

Patří k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky a jeho pravidelným používáním se citlivá, suchá a podrážděná kůže stává opět odolnou. bsahuje vyvážený poměr pěstících látek s hojivou schopností. Pokožku ošetřuje, regeneruje, vyhlazuje a pomáhá v péči o aknózní pleť. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4. Pár kapek jojobového oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk.

Hlavní předností jojobového oleje je jeho schopnost normalizace kožního mazu. Díky tomu je vhodný pro každý typ pokožky, především pro smíšenou. Mastnou pleť jojobový olej zmatňuje a zmírňuje produkci kožního mazu. Suchá místa dostatečně promastí a vyživí.

Jojobový olej - všech olejů král

Je to jednoduché, protože jojobový olej je tak jednoduchý, že prostě nic lepšího neexistuje. Jojobový olej je naprosto nekonfliktní, vyhovuje mastné pleti, je skvělý pro suchou pleť. Citlivou nedráždí a podrážděnou zklidňuje. Co je jeho tajemstvím? Jojobový olej je svým složením velmi podobný přirozenému kožnímu mazu. Díky tomu je na pokožce prostě jako doma.

Pro mastnou nebo suchou

Hlavní vlastností jojobového oleje, kterou mu můžou závidět všechny další rostlinné oleje, je schopnost normalizace. Jasně jojobový olej je tak nekonfliktní, že ho dobře přijímají všechny typy pleti. To ale není vše. Jojobový olej totiž na každý typ pleti působí tak, aby ji vrátil do normálního stavu.

Takže například taková mastná pleť a jojobový olej. Olej tím, že pokožku promastí, vzbudí představu, že kožního mazu je na pleti dost. Kůže má dostatek mazu, takže už nemá nutkání dál se mastit sama od sebe. Díky jojobovému oleji se tak mastná pokožka méně mastí a déle zůstává matná.

U suché pokožky funguje jojobový olej zase tak, že dokonale promastí a ochrání pleť. Zabrání tak ztrátě pružnosti a odolnosti pokožky. Jojobový olej se do pokožky rychle vsakuje a nahrazuje přirozený kožní maz. Pokožka tak méně pne a netvoří se suché šupinky.

Jak ho používat?

Jojobový olej nejlépe nanášejte na čistou a vlhkou pleť. Při smíchání s vodou se jojobový olej mění na takzvanou emulzi. Ta se rychle vsakuje a dodává pokožce vodu. Dlouhodobě hydratuje a jojobový olej i pomáhá udržovat optimální stav hydratace v pleti. Jojobový olej navíc tvoří naprosto skvělý základ pro pleťové oleje. Můžete do něj přidat jakýkoliv esenciální olej, a získáte tak pečující olej přesně na míru potřebám své pleti.

Použití: Malé množství oleje vmasírujte do vlhké pokožky.

Skladování: Záruční doba 24 měsíců. Skladujte v chladu.

Saloos Jojobový olej, bio 125 ml

Jojobový olej Saloos je veľmi vhodný na starostlivosť o všetky typy pleti. Z hľadiska zloženia sa jedná vlastne o vosk. Preto sa neužíva vnútorne - prechádza tráviacim traktom nezmenený. Bežne je však jojobový olej označovaný ako olej.

Patrí k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný na akýkoľvek typ pokožky. Udržiava prirodzenú vlhkosť pokožky, pravidelným používaním sa citlivá, suchá a podráždená koža stáva opäť odolnou. Obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcich látok s hojivou schopnosťou. Pokožku ošetruje, regeneruje, vyhladzuje a pomáha pri starostlivosti o aknóznu pleť. Má prirodzený ochranný UV-filter 3 až 4. Pár kvapiek jojobového oleja vmasírovaných do vlhkých vlasov im dodá hebkosť, jemnosť a navráti prirodzený lesk.

Hlavnou prednosťou jojobového oleja je jeho schopnosť normalizácie kožného mazu. Vďaka tomu je vhodný na každý typ pokožky, predovšetkým na zmiešanú. Mastnú pleť jojobový olej matuje a zmierňuje produkciu kožného mazu. Suché miesta dostatočne premastí a vyživí.


* povinné
** povinné, email nezveřejňujeme

* povinné

Vlastnosti

Složení: 100% jojobový olej lisovaný za studena
INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil
i
i

konzistence: olejová
obal: plastový

Výrobce

M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Terronská 19
160 06 Praha
Česká republika
www.saloos-kosmetik.cz