Purity Vision Kajal ayurvédský Black 1,4 g

Purity Vision Kajal ayurvédský Black 1,4 g

Značka: Purity Vision
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Konturovací tyčinka na oči vyrobená podle původní Ajurvédské receptury. Kajal je vyroben pouze z přírodních složek a neobsahuje žádné umělé konzervanty ani barviva. Také neobsahuje lanolin. Originální ajurvédská receptura a jedinečné složení (čištěné máslo, med, kokosový olej, mandlový olej, růžový extrakt a další) zaručí Vašim očím péči a ochranu. Z palety barev si vyberte tu pravou pro zdůrazněn

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Konturovací tyčinka na oči vyrobená podle původní Ajurvédské receptury. Kajal je vyroben pouze z přírodních složek a neobsahuje žádné umělé konzervanty ani barviva. Také neobsahuje lanolin. Originální ajurvédská receptura a jedinečné složení (čištěné máslo, med, kokosový olej, mandlový olej, růžový extrakt a další) zaručí Vašim očím péči a ochranu. Z palety barev si vyberte tu pravou pro zdůraznění Vašeho osobního kouzla.

certifikáty:
vhodné pro: líčení
konzistence: tuhá
barva: černá
balení: plastový obal, papírový přebal

složení: Butyrum, Hydrogenated Coco Glycerides, Cera Alba, Carnauba Cera, Candellia Cera, Hydrogenated Castor Oil, Theobroma Cacao, Citrus Grandis, Camphor, Prunus Dulcis, Tocopheryl Acetate (Natural Vitamin E), Mel, Rosa Centifolia, Colour/Pigments (může obsahovat: Cl-77007, 77019, 77288, 77491, 77492, 77499, 77891, 77266), Ricinus Communis

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Purity Vision spojuje nejnovější vědecké poznatky spolu s tradičními a časem prověřenými postupy. Purity Vision přináší moderní výrobky uspokojující dnešní potřeby i trendy. Jejím cílem je dosáhnout nejvyšší možné kvality a zároveň přátelské ceny, aby o své zdraví a krásu mohl dbát opravdu každý. Podporuje sociální projekty v rozvojových zemích, po celém světě sleduje trendy ve výživě a v péči o lidské zdraví. Hledá v nejmodernějších laboratořích a inspiruje se moudrostí prastarých kultur - to nejlepší a nejúčinnější Vám pak přináší pod značkou Purity Vision. Výrobky jsou pokud možno certifikovány v BIO kvalitě a dají se využít mnoha způsoby. Respektují ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Cílem společnosti je, aby představovala hodnoty, ve které lidé věří - kvalitu, spolehlivost, šetrnost a naději pro zemi a lidstvo.

kontakt na dodavatele:
Natures Care CZ s.r.o.
Hlavní 15
768 04, Střílky
Česká republika
www.purityvision.cz

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: černá

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?