Biopurus Kmínový olej 500 ml

Biopurus Kmínový olej 500 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Stejně jako kmín i kmínový olej přináší úlevu při nadýmání, křečích, příznivě působí na zažívací systém a činnost střev. Podporuje i tvorbu mléka, proto je velmi vhodný pro kojící matky, kmín se navíc i vstřebává do mateřského mléka a pomáhá vašemu miminku řešit problémy s nadýmání a novorozeneckými kolikami. Kmínový olej má jemnou a příjemnou chuť, proto je dobře přijímán i malými dětmi. Kmínov

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Stejně jako kmín i kmínový olej přináší úlevu při nadýmání, křečích, příznivě působí na zažívací systém a činnost střev. Podporuje i tvorbu mléka, proto je velmi vhodný pro kojící matky, kmín se navíc i vstřebává do mateřského mléka a pomáhá vašemu miminku řešit problémy s nadýmání a novorozeneckými kolikami. Kmínový olej má jemnou a příjemnou chuť, proto je dobře přijímán i malými dětmi.

Kmínový olej Biopurus můžete využít v kuchyni i v koupelně. Při vaření kmínový olej užijete všude tam, kde se za běžných okolností používá kmín, do polévek, salátů, do omáček nebo na brambory.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?