Nobilis Tilia Kokosový olej, bio 200 ml

Nobilis Tilia Kokosový olej, bio 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio kokosový olej je výborným pomocníkem v péči o pleť i vlasy, ale také chutnou zdravou potravinou. Olej obsahuje množství vitaminů a nenasycených mastných kyselin, které naše tělo i pokožka potřebují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu14
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio kokosový olej Nobilis Tilia doplněný kvalitním slunečnicovým olejem je výborným univerzálním pomocníkem v péči o pleť i vlasy, ale také chutnou zdravou potravinou. Kombinace olejů obsahuje množství vitaminů a nenasycených mastných kyselin, které naše tělo i pokožka potřebují. Díky tomu, že je tuhý kokosový olej naředěn tekutým slunečnicovým olejem, rychleji taje a lépe se s ním pracuje.

Kokosový olej pečuje o pokožku celého těla díky složení bohatému na množství antioxidantů, nenasycených mastných kyselin a antibakteriálních látek. Pokožka je tak bohatě vyživena, posílena a zároveň ochráněna. Olej má také výborné antibakteriální a antiseptické účinky, mírní podráždění, chrání před vznikem zánětů a kožních mykóz.

Směs rostlinných olejů je mimo jiné i chutnou potravinou, kterou lze mlsat jen tak pro zahnání hladu, ale také použít při přípravě teplých i studených sladkých jídel. Olej je výborný pro ochucení snídaňových kaší, ale i pro pečení koláčů a buchet. Nejenže dodá pokrmu zajímavou chuť a vůni, ale také je zdravý pro naše tělo.

Užívejte vnitřně i z vnějšku

Kokosový olej v bio kvalitě Nobilis Tilia je jedním z nejuniverzálnějších přípravků přírodní kosmetiky vůbec. Je totiž velice multifunkční a lze jej využít pro mnoho různých účelů, ať už jej budete používat na pokožku, vlasy nebo v kuchyni na vaření. Kokosový olej funguje skvěle samostatně, ale lze jej také přimíchat do dalších přípravků na tělo či pokožku obličeje nebo jej využít ke tvorbě vlastní přírodní kosmetiky. 

Intenzivní péče pro suchou pokožku

Kokosový olej má optimální složení mastných kyselin a je ideálním přípravkem na vysušenou a namáhanou pokožku. Můžete jej používat lokálně například na suché lokty či kolena nebo v tenké vrstvě místo vašeho oblíbeného tělového mléka na lehce vlhkou pokožku. Kokosový olej vaši pokožku nejen zvláční a dodá jí elasticitu, ale zároveň krásně a dlouho voní.

Podpora hydratace

Kokosový olej je velice dobře snášen, proto se nemusíte bát jej použít na citlivou či reaktivní pokožku. Dokáže naopak účinně zmírnit podráždění a je vhodný pro celou rodinu včetně dětí. Olej proniká hluboko do spodních vrstev pokožky a dodává jí výživu. Zároveň vytváří hydrolipidovou vrstvu na povrchu kůže, a chrání ji tak před nepříznivými vnějšími vlivy a před vysušením.

Na vlasy i do kuchyně

Péče o tělo ale není jediná oblast, kde se kokosový olej uplatní. Je také skvělý ve formě regeneračního zábalu na poškozené a namáhané vlasy, kterým navrací lesk a pružnost. Mimo to jej můžete použít i pro bělení zubů a je skvělým pomocníkem také v kuchyni, kdy jej využijete pro přípravku sladkých i slaných pokrmů.

Použití: Malé množství oleje rozehřejte v dlaních a aplikujte na navlhčenou pokožku celého těla a lehce rozetřete.

Tip: Kokosový olej můžete použít i jako zábal na suché roztřepené vlasy.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Oleje na vlasy

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: suchá pokožka

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi hutná krémová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu14

5 přírodních látek, které vám prodlouží opálení

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Budu všechno, co si budeš přát - kokosák

Česnekem proti bacilům a virům

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak jsem si vyléčila zánět zubu kokosovým olejem a oregánem

Jak pečovat o vlasy v létě?

Jak se zbavit ženských mykóz přírodní cestou

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Po létě svou pleť rozmazlete

Přírodní bělení zubů, které funguje okamžitě

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

V čem je lepší raw kokosový olej

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi hutná krémová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?