Desert Essence Kondicionér pro mastné vlasy lemon tea tree 237 ml

Desert Essence Kondicionér pro mastné vlasy lemon tea tree 237 ml

Desert Essence Kondicionér pro mastné vlasy lemon tea tree 237 ml

Značka: Desert Essence
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro mastné vlasy Lemon Tea tree pečuje o vlas i vlasovou pokožku, rozpouští přebytečný kožní maz a zanechává vlasy lehké, jemné a méně se mastící.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro mastné vlasy Desert Essence Lemon Tea tree pečuje o vlas i vlasovou pokožku, rozpouští přebytečný kožní maz, a zanechává tak vlasy lehké, jemné a méně se mastící. Účinná kombinace esenciálních olejů z tea tree a citrusových plodů v kombinaci s Aloe vera dodává vlasům zdravý vzhled a chrání je před plihnutím i ztrátou objemu.

Kondicionér v sobě spojuje účinky šťávy z Aloe vera, bohaté na množství živin a nenasycených mastných kyselin. Aloe intenzivně pečuje o vlas i pokožku hlavy, harmonizuje ji a stabilizuje funkci mazových žláz. Společně s esenciálními oleji z tea tree a citrusových plodů zanechává kondicionér vlasy i pokožku jemné a méně se mastící.

Kombinace rostlinných extraktů z kopřivy, kostivalu a mořských řas dodávají mdlým vlasům krásný zdravý lesk a zároveň i potřebné živiny. Kondicionér harmonizuje pokožku náchylnou k nadměrné produkci mazu a zanechává vlasy jemné a zdravě lesklé.

Použití: Potřebné množství kondicionéru aplikujte do délek vlhkých čerstvě umytých vlasů a nechte působit 3- 5 minut. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu2

Nový rok v New Yorku

Tea tree: čaj z Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?