Natura Siberica Kondicionér pro unavené a slabé vlasy 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro unavené a slabé vlasy 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro unavené a slabé vlasy 400 ml

(4 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro unavené a slabé vlasy díky obsaženým bylinným výtažkům chrání a posiluje. Vitaminy z bylinek a bobulí vlas po celé jeho délce posilují a také vyživují vlasovou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro unavené a slabé vlasy Natura Siberica díky obsaženým bylinným výtažkům vlasy chrání a posiluje. Vitaminy a antioxidanty z bylinek a bobulí každý vlas po celé jeho délce posilují a také vyživují vlasovou pokožku. Zdraví a vzhled vlasů totiž v první řadě závisí na stavu vlasové pokožky.

Díky vysokému obsahu antioxidantů je významnou složkou kondicionéru extrakt z rozchodnice růžové. Antioxidanty vlasový kořínek posilují a chrání jej, oživují vzhled i lesk vlasů. Díky obsaženým minerálům a vitaminům dodává klanopraška vlasům sílu, potřebný zdravý lesk i bohatý objem.

Šípkový, pšeničný a rakytníkový olej slabý vlas posilují a bohatě vyživují, aniž by jej zatížily. Oleje dodávají mdlým vlasům lesk a zdravý vzhled, současně je chrání před poškozením při úpravě horkým vzduchem. Oleje společně s rostlinnými proteiny vlas lehce obalují a účinně tak posilují jeho strukturu.

Výživa a regenerace

Kondicionér Natura Siberica pro slabé a unavené vlasy dodá vlasům všechny potřebné živiny a podpoří jejich přirozenou regeneraci. Jemný kondicionér s lehkou krémovou konzistencí je plný výtažků ze sibiřské přírody, které zásobují vlasy od kořínků po konečky vitaminy, antioxidanty a stopovými prvky. Účinně chrání proti lámání vlasů i třepení konečků. 

Pro silné vlasy

Kondicionér je určen především pro vlasy, které vypadají jako bez života. Pomáhá navrátit zdravý lesk unaveným, poškozeným a zesláblým vlasům aniž by je jakkoliv zatížil. Obsahuje ceněný rakytníkový olej, který má významné revitalizační účinky na celé vlasové vlákno, pomáhá vlasy vyhladit a zároveň jim dodává hloubkovou výživu. Je zároveň bohatý na obsah vitaminu C, který má posilující účinky. 

Revitalizace a objem

Rakytníkový olej ovšem obsahuje také vitamin E, který je silným antioxidantem a množství dalších stopových prvků, jež prospívají zdraví vlasů. Výtažek z rozchodnice růžové posiluje slabé vlasy a činí je odolnější vůči vnějším vlivům. Rostlinné oleje, jako je olej šípkový či pšeničný pak vlasy vyhlazují a podporují jejich lesk. Kondicionér zároveň pečuje o objem vlasů a zanechává je vzdušné a krásné. 

 

 

Použití: Naneste kondicionér do délek mokrých umytých vlasů. Nechte působit 3-5 minut a pečlivě opláchněte vlažnou vodou.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte kondicionér v kombinaci se Šamponem pro unavené a slabé vlasy.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: jemné vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Rozchodnice růžová – přírodní viagra a účinný bojovník proti depresi

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Tento kondicionér / 21. 4. 2014 13:30

je vynikající.Vlasy se po jeho použití krasně rozčesávají a jsou úplně hladké.A vonní po samých bylinkách.

výborný / Misa 12. 6. 2014 18:01

Souhlasím - je výborný. Moje jemné poletující vlasy po jeho použití drží lépe tvar a jsou opravdu oživené. Vřele doporučuji! :)

/ Kristýna 19. 3. 2017 18:33

Úžasný produkt. Vlasy s ním jedna báseň.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?