Natura Siberica Kondicionér pro všechny typy vlasů Divoký jalovec 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro všechny typy vlasů Divoký jalovec 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro všechny typy vlasů Divoký jalovec 400 ml

(1 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Certifikáty: BDIH, Cosmos
Certifikát BDIHCertifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro všechny typy vlasů s extraktem z divokého jalovce dodává vlasům potřebnou výživu. Výtažky z divokých sibiřských bylin osvěžují pokožku hlavy a upravují činnost mazových žláz.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro všechny typy vlasů s extraktem z divokého jalovce od Natura Siberica dodává vlasům i pokožce hlavy potřebnou výživu po umytí šamponem. Výtažky z divokých sibiřských bylin zároveň osvěžují pokožku hlavy, upravují činnost mazových žláz a urychlují růst nových vlasů.

Výtažek ze sibiřského jalovce prokrvuje pokožku hlavy. Zlepšuje tak dopravu výživy k vlasovým kořínkům, a tím podporuje rychlejší růst kvalitních a pevných vlasů. Zároveň reguluje činnost mazových žláz ve vlasové pokožce. Díky tomu se vlasy méně mastí, zůstávají déle čisté a rychle neplihnou.

Dále obsažené oleje z máty, pelyňku a borovicových semínek spolu s výtažkem z kopřivy působí vzájemně synergicky, osvěžují pokožku hlavy a podporují zmíněné účinky divokého jalovce. Kondicionér je vhodný pro všechny typy vlasů, nejvíce však jeho účinky ocení vlasy rychleji se mastící.

Péče z přírody

Univerzální kondicionér na vlasy Natura Siberica s výtažky z divokého jalovce pečuje o vaše vlasy a dodává jim vše, co potřebují. Má příjemnou krémovou konzistenci, přesto však vaše vlasy nadměrně nezamastí ani nezatíží. Pomáhá chránit vlasy před vysušením a poškozením, brání třepení konečků a lámání vlasů. Díky jeho lehké textuře je vhodný pro každodenní použití a zanechává vlasy opečovávané, avšak přirozeně objemné a lesklé.

Výživa a posílení

Kondicionér s jalovcem vyhlazuje vlasové vlákno, čímž zvyšuje lesk vlasů a posiluje je a chrání před poškozením. Napravuje škody způsobené tepelným stylingem či častým barvením a zachovává vlasy zdravě lesklé a krásné. Usnadňuje rozčesávání vlasů po umytí a vyhlazuje je, čímž jim dodává lesk a pružnost. Je vhodný i pro mastnější vlasy náchylné ke ztrátě objemu, které nezatěžuje a naopak působí proti jejich plihnutí.

Objem a péče

Obsažený výtažek z borovice zakrslé pomáhá obnovovat vlasové vlákno a navrací vlasům jejich přirozenou elasticitu a pevnost. Extrakt ze sibiřského jalovce podporuje prokrvení pokožky hlavy, a tím i urychluje růst vlasů a stimuluje regenerační procesy. Spolu s extraktem kopřivy rovněž reguluje funkci mazových žláz a brání příliš rychlému maštění vlasů. Vlasy tak budou vzdušné, objemné a zářivě lesklé. 

Použití: Kondicionér naneste na umyté a vlhké vlasy a nechte působit 2-5 minut. Poté smyjte vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Účinná detoxikace pomocí jalovce

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Myška 17. 12. 2015 15:46

Tento kondicionér neobsahuje silikony, přesto jsou po něm vlasy snadno rozčesatelné a poddajné. Vůně je taková lesní, příjemná.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?