Lavera Kondicionér Repair & Care, Hair Pro 200 ml

Lavera Kondicionér Repair & Care, Hair Pro 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér Repair & Care pečuje o suché namáhané vlasy mající tendence ke třepení a lámání. Kombinace rostlinných olejů a keratinu vlas posiluje a zaceluje jeho strukturu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér Lavera Repair & Care pečuje o suché namáhané vlasy mající tendence ke třepení a lámání. Kombinace rostlinných výtažků, olejů a keratinu vlas posiluje, zaceluje jeho strukturu a současně navrací zdravý vzhled i lesk. Suché vlasy jsou ochráněny před poškozením, dehydratací i zacucháváním během úpravy.

Kondicionér v sobě spojuje pečující oleje ze sóji, arganu a avokáda. Ty jsou bohaté na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které o vlas aktivně pečují, vyživují jej od konečku po kořínek a zacelují jeho strukturu. Oleje v kombinaci s růžovou vodou vlas regenerují a hydratují jej.

O zacelení poškozených roztřepených konečků se postará rostlinný keratin. Poškozený vlas lehce obalí a zacelí jej, aniž by docházelo k nežádoucímu zatížení a plihnutí vlasu. Kondicionér HaiPro Repair&Care nejenom chrání suché vlasy před zacucháním a usnadňuje jejich úpravu, ale také je bohatě vyživuje, obnovuje a chrání před opětovným třepením i lámáním.

Bohatá péče

Kondicionér Lavera Repair & Care je nezbytnou součástí pravidelné péče o vlasy po mytí. Šampony díky pěnivým ingrediencím vlasy důkladně čistí, avšak můžou je vysušovat či narušovat jejich strukturu, což v kombinaci s teplou vodou a vlhkostí může vést k jejich poškození. Je tedy nutné uzavřít vlasové vlákno a dodat mu pevnost a sílu.

Výživa a pevnost

Kondicionér Lavera Repair & Care vlasům navrací jejich přirozenou elasticitu a pomáhá regenerovat i velmi poškozené či namáhané vlasy. Obsahuje rostlinný keratin, který o vlasové vlákno šetrně pečuje, aniž by jej zatěžoval či způsoboval nadměrné maštění. Díky absenci silikonů a jiných syntetických ingrediencí ve složení nejsou vlasy zanášeny chemickými složkami.

Síla rostlinných olejů

Kondicionér Lavera je bohatý na rostlinné oleje, které dodávají vlasům hloubkovou výživu a intenzivní péči. Sojový, arganový a avokádový olej jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy, které dodávají vlasům lesk, obnovují jejich strukturu a chrání je před poškozením, ať už vnějšími vlivy počasí nebo jejich tepelnou úpravou a stylingem.

Regenerace poškozených vlasů

Tento kondicionér je určen zejména pro vlasy, které jsou namáhány barvením, tepelnou úpravou, stylingem či vlivy prostředí. Přírodní složky zacelují vlasové vlákno, a tím i zvyšují jeho lesk. Výtažek z růže a rostlinné proteiny spolu s keratinem obalí každý vlas a vytvoří na něm ochrannou vrstvu. Kondicionér je vhodný nejen pro suché vlasy.

Použití: Potřebné množství kondicionéru rovnoměrně aplikujte do délek vlhkých umytých vlasů a nechte působit 3 - 5 minut. Poté vydatně vymyjte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?