Faith in Nature Kondicionér růže & neroli, Brave 250 ml

Faith in Nature Kondicionér růže & neroli, Brave 250 ml

(1 hodn.)
Značka: Faith in Nature
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér s uklidňující vůní damašské růže vyživuje vlasy, obnovuje jejich strukturu a zanechává je hydratované a krásné hebké.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hýčkejte své vlasy s Kondicionérem růže & neroli z řady Faith in Nature Brave Botanicals. Kondicionér poskytuje výživu a obnovující účinky namáhaným vlasům a zanechává je hydratované, uhlazené a hedvábně jemné. Díky obsahu výtažků z damašské růže a esenciálního oleje neroli má příjemnou, uklidňující vůni.

Složení s termální vodou hydratuje namáhané vlasy bez lesku a bambucké máslo, kokosový či arganový olej je zanechají krásně hebké a chráněné před ztrátou vlhkosti. Výtažek z ovsa je plný výživných látek, které spolu s panthenolem a aminokyselinami obnovují strukturu vlasů a dodávají jim lesk. Panthenol pak v kombinaci s vitaminem E chrání kadeře před poškozením při jejich úpravě i škodlivými vnějšími vlivy.

Použití: Malé množství kondicionéru naneste do délek umytých vlasů, nechte 1-5 minut působit a poté vydatně opláchněte čistou vodou.

Faith in Nature je jednou z nejstarších značek v oblasti přírodní kosmetiky. Nabízí produkty z kvalitních přírodních surovin za dostupné ceny. Ty navíc nesou certifikaci Leaping Bunny a Vegan, a jsou zárukou toho, že si v sortimentu vybere celá rodina.

Produktové řady: Faith in Nature Brave Botanicals

Typy vlasů: barvené vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Faith Products Ltd, James Street , M26 1LN, Radcliffe, Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Petra 27. 8. 2018 14:53

Intenzivní růžová vůně se drží ve vlasech i po umytí a proschnutí vlasů. Vlasy samotné jsou lesklé a hebké + jsou lehce rozčesat. Pro některé vlasy může být kondicionér příliš těžký

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?