Nobilis Tilia Konopný olej, bio 200 ml

Nobilis Tilia Konopný olej, bio 200 ml

Nobilis Tilia Konopný olej, bio 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný konopný olej pečuje pleť náchylnou k tvorbě akné a ekzémů, zklidňuje ji, chrání před opětovným podrážděním a rozšířením zánětu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný konopný olej Nobilis Tilia pečuje zvenku i zevnitř o problematickou pokožku náchylnou k tvorbě akné, zklidňuje ji, chrání před opětovným podrážděním a rozšířením zánětu. Olej má blahodárné účinky na pleť, vlasy i nehty díky vysokému podílu vitaminů a nenasycených mastných kyselin.

Bio konopný olej má skvělé účinky na všechny typy pleti, obzvláště na tu mastnou problematickou, náchylnou ke vzniku nedokonalostí a ekzémů. Obsažené nenasycené mastné kyseliny, množství vitaminů A, B, C a E pokožku dokonale regenerují, léčí a chrání ji. Vitaminy C a E jsou silnými antioxidanty, brání pleť před vlivem volných radikálů i před vznikem vrásek.

Vysoký podíl omega 3 a 6 kyselin spolehlivě hojí pokožku, aktivně napomáhá její regeneraci a zanechává ji zdravou a posílenou. Díky tomu je konopný olej vhodný pro péči o pokožku trpící na časté podráždění, ekzémy, lupénku a další kožní onemocnění.

Pro čistou a zdravou pokožku

Konopný olej Nobilis Tilia je jako dělaný pro pokožku, která vás zlobí. Funguje perfektně na pleť suchou a šupinatou, ale i aknózní, postiženou dermatitidou či lupénkou. Díky svému složení z omega nenasycených mastných kyselin poskytuje pokožce šetrnou péči, nezatěžuje ji a nezpůsobuje podráždění či zarudnutí. Je proto vhodný i na pleť citlivou a reaktivní.

Na celé tělo i tvář

Konopný olej je univerzální pomocník, můžete ho používat na celé tělo od hlavy k patě, a dokonce i na vlasy. Je skvělý pro péči o pokožku obličeje, je nekomedogenní, brání ucpávání pórů a vzniku pupínků. Působí preventivně proti vzniku nedokonalostí a pleť nezatěžuje. Zároveň ale pleť nevysušuje, naopak ji zanechává vyhlazenou a vláčnou.

Pro problematickou pleť

Konopný olej pečuje o pokožku celého těla, je vhodný i na velmi vysušené partie, jako jsou lokty či kolena. Odstraňuje suché šupinky a navrací pokožce pružnost. Působí blahodárně na pokožku s atopickou dermatitidou, zmírňuje nepříjemné vysušení pleti, tlumí nepříjemné svědění a zarudnutí. Brání popraskání pokožky a navrací jí její přirozenou pružnost. Zároveň má silné regenerační účinky. 

Regenerace a výživa

Konopný olej zároveň stimuluje mikrocirkulaci v pokožce, díky čemuž urychluje hojení a podporuje regeneraci i zralé a namáhané pokožky. Zároveň má přirozeně protizánětlivé vlastnosti, díky tomu je antiseptický a působí proti množení bakterií. Dlouhodobě posiluje pokožku a chrání ji proti vnějším vlivům. Lze jej použít také jako revitalizační zábal na vlasy, který vlasům dodá zářivý lesk a hedvábnou jemnost. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na navlhčenou odlíčenou pokožku a lehce rozetřete.

Tip: Pák kapek oleje aplikujte do délek suchých vlasů, nechte působit 10 minut a poté vlasy umyjte. Olej můžete použít také pro regeneraci poškozených nehtových lůžek.

Dávkování: Při vnitřním užití konzumujte 1 lžičku oleje 30 minut před jídlem 1-2x denně po dobu alespoň 3 týdnů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, mastná pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Atopický ekzém

Dr. Bronner’s: Konec prohibici konopí!

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Konopí v kosmetice i na talíři

Konopný olej - zelené zlato

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

S konopím proti suché pleti i proti akné!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?