Delibutus Konopný olej 500 ml

Delibutus Konopný olej 500 ml

Delibutus Konopný olej 500 ml

(1 hodn.)
Značka: Delibutus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný konopný olej chutná po oříšcích a je bohatým zdrojem mastných kyselin, které jsou prospěšné k udržení pěstěného vzhledu pokožky, a lze ho použít jak v kuchyni,  tak k péči o pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný konopný olej chutná po oříšcích a je bohatým zdrojem mastných kyselin, které jsou prospěšné k udržení pěstěného vzhledu pokožky, a lze ho použít jak v kuchyni,  tak k péči o pleť. Olej s výraznou oříškovou chutí je vhodný do studené kuchyně i jako potravinový doplněk. Podporuje přirozené funkce organismu a jeho odolnost vůči zátěžovým faktorům. Konopný olej lze použít také zevně, pro citlivou nebo náročnou pokožku obličeje i celého těla.

Za studena lisovaný olej z konopných semínek si díky šetrnému zpracování zachovává prospěšný podíl kyseliny linolové, alfa-linoleové a stearidonové a typickou příjemně oříškovou chuť a vůni. Konopný olej je tak nejen chutnou součástí jídelníčku, kterou vylepšíte nejeden studený pokrm, ale také kvalitním potravinovým doplňkem. Pravidelná konzumace konopného oleje podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, optimální fungování kardiovaskulárního systému a pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu a glukózy v krvi.

Konopný olej působí pozitivně také na pokožku a vlasy. Podpoří pružnost pokožky, zvláčňuje ji a díky lehké a snadno vstřebatelné konzistenci je vhodný pro všechny typy pleti.

Použití: Polévkovou lžíci konopného oleje užívejte ráno společně s jídlem. Olej můžete přidat do zeleninových salátů, pomazánek, smoothie a dalších pokrmů studené kuchyně.

Tip: Konopný olej je vhodný jako vlasový zábal pro jemné lámavé vlasy či jako lokální péče o nehtovou kůžičku a slabé nehty.

Upozornění: Konopný olej není vhodný pro smažení a tepelnou úpravu, neboť má nízký bod přepalování.

Česká firma Delibutus byla založena v roce 2011 a od té doby se velice úspěšně rozvíjí a získává nové příznivce. Zpracovává pouze dary přírody v podobě rostlinných tuků, olejů, bylin a esenciálních olejů. Pokud to je možné, tak volí lokální dodavatele, ale produkty jsou složené ze surovin celého světa. Kosmetika je jemná, bez přidané syntetické parfemace či jiných dráždivých konzervantů či stabilizátorů. 

Výrobce: Delibutus s.r.o, Masarykova 624/332 , 400 03, Ústí nad Labem, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Dr. Bronner’s: Konec prohibici konopí!

Kdo se bojí konopí?

Konopí v kosmetice i na talíři

Konopný olej - zelené zlato

Léčivé konopí Delibutus

Rozhovor s konopnou manufakturou Delibutus

V zimě je třeba se namazat, a to pořádně!

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Presumpce zdravého těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?