Nobilis Tilia Kopr - vyřaz 10 ml

Nobilis Tilia Kopr - vyřaz 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Stoprocentní rostlinná silice z kopru přináší dlouhodobu úlevu trávicímu systému, podporuje jeho činnost a posiluje funkci jater. Pomáhá také při zánětech, nespavosti a bolestech hlavy.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Kopr je čistý éterický olej bez jakýchkoliv syntetických příměsí, díky čemuž je maximalizován jeho příznivý vliv na tělo i mysl. Éterický olej z kopru není příliš známý, avšak příjemně vás překvapí svými revitalizačními a posilujícími účinky. Jeho vůně je jemná a mírně kořeněná a má vliv na mnoho oblastí lidského organismu. 

Éterický olej z kopru posiluje zažívací systém, pomáhá uvolnit křečovité bolesti v této oblasti a podporuje činnost jater. Kopr je skvělým pomocníkem při nevolnosti a nechutenství, zároveň pomáhá také od dalších příznaků poruchy regulace funkce trávicího traktu, jako je nadýmání, zácpa či střevní kolika.

Protizánětlivý efekt kopru je prospěšný při mnoha onecmocněních dýchacího systému, zejména pak při bronchitidě a ostatních typech zánětů. Zároveň pomáhá harmonizovat duševní rovnováhu, působí proti nespavosti a přináší okamžitou úlevu při chronických bolestech hlavy.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 5 let věku. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, nespavost a nervozita, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?