Biopurus Koprový olej 250 ml

Biopurus Koprový olej 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný koprový olej napomáhá tvorbě žaludečních šťav, povzbuzuje činnost střev a snižuje nadýmání. Pravidelné užívání oleje podporuje chuť k jídlu, zlepšuje činnost žaludku a slinivky. Užívání oleje se doporučuje kojícím ženám, neboť zlepšuje činnost mléčných žláz. Některé z účinných silic přecházejí do mateřského mléka a zlepšují trávení kojenců. Jelikož se jedná o přírodní potravi

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný koprový olej napomáhá tvorbě žaludečních šťav, povzbuzuje činnost střev a snižuje nadýmání. Pravidelné užívání oleje podporuje chuť k jídlu, zlepšuje činnost žaludku a slinivky.

Užívání oleje se doporučuje kojícím ženám, neboť zlepšuje činnost mléčných žláz. Některé z účinných silic přecházejí do mateřského mléka a zlepšují trávení kojenců. Jelikož se jedná o přírodní potravinový doplněk, účinky se mohou individuálně lišit.

Užití: 1 čajovou lžičku koprového oleje užíváme na lačno ráno a večer.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?