Lavera Korekční a hojící tyčinka 2v1 Máta & Zinek, Faces 2x 5 ml

Lavera Korekční a hojící tyčinka 2v1 Máta & Zinek, Faces 2x 5 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Korekční tyčinka 2v1 napomáhá léčbě a regeneraci pokožky s akné či drobnými záněty. Průhledný gel zklidní postižené místo, zatímco krémový korektor nedokonalosti zakryje a urychlí hojení.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Korekční a hojivá tyčinka 2v1 Lavera napomáhá hojení a regeneraci pokožky s akné či drobnými záněty. Průhledný gel zklidní postižené místo a zmírní jeho zarudnutí, zatímco krémový korektor nedokonalosti zakryje a také urychlí jejich hojení.

Korekční tyčinka 2v1 obsahuje protizánětlivý zinek, který současně reguluje tvorbu kožního mazu. V kombinaci s antiseptickým mátovým olejem účinně zklidňuje začervenalý pupínek, vysušuje ho a napomáhá regeneraci okolní pokožky.

První krok, průhledný gel, pupínek vysuší. Poté přijde na řadu krémový korektor, který hojí nejen pupínek, ale také vzniklý stroupek. Díky obsahu bambuckého a kakaového másla i kokosového oleje je pokožka v okolí pupínku vyživena, hydratována a tak nehrozí vznik jizviček či pigmentových skvrn.

Pro aknózní pokožku

Korekční a hojivá tyčinka Lavera 2v1 je skvělým pomocníkem pro pokožku trpící na vznik pupínků, akné či zánětů na pleti. Díky praktickému balení ve formě tyčinky s dvěma konci obsahujícími odlišný produkt se vejde do každé kabelky a můžete ji nosit s sebou po celý den pro případ potřeby. Je skvělá také na cestování a mohou ji používat ženy i muži.

Proti pupínkům

Jedna strana tyčinky obsahuje průhledný gel, který je určený na již vzniklé pupínky, které lehce vysuší. Zároveň má dezinfekční účinky a brání dalšímu množení škodlivých bakterií, které způsobují vznik akné. Zmenšuje zarudnutí, a tím i viditelnost pupínku. Sám o sobě je však zcela průhledný, takže se nemusíte obávat jej použít kdykoli.

Všestranný produkt

Na druhém konci korekční tyčinky najdete krémový korektor, který má skvělou krycí schopnost a snadno schová veškeré nedokonalosti. Jednoduše se aplikuje na postižená místa a stačí jej jen lehce vklepat do pokožky konečky prstů. Díky obsahu bambuckého másla a kokosového oleje ovšem nedochází k vysušování pokožky a zároveň je zabráněno tvorbě nehezkých jizviček.

Použití: Zklidňující roll on aplikujte na postižené místo. Nechte zaschnout. Poté naneste krémový korektor. Opakujte, dokud zarudnutí nezmizí a pupínek nezaschne.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Korektory

Odstín: střední

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Korekce nedokonalostí snadno a rychle

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?