puroBIO cosmetics Korektor tekutý 01 7 ml

puroBIO cosmetics Korektor tekutý 01 7 ml

(4 hodn.)
Certifikáty: NATRUE, CCPB
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý korektor zakryje pigmentové skvrny, pupínky i kruhy pod očima, aniž by pokožku nepřiměřeně zatěžoval. Odstín 01 se hodí pro porcelánovou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Tekutý korektor puroBIO kryje nedokonalosti pleti, aniž by jemnou pokožku obličeje jakkoliv zatěžoval. Naopak ji díky obsahu přírodních olejů, pšeničnému proteinu či šalvějové vodě hydratuje a zanechává ji krásně vláčnou a chráněnou. Součástí korektoru je i praktický syntetický štěteček pro nanášení. Odstín 01 se hodí pro světlou, porcelánovou pleť.

Korektor hravě zakryje takové nedokonalosti, jako jsou menší pigmentové skvrny, kruhy pod očima či drobné pupínky. Složení je obohaceno o šalvějovou vodu a arganový či jojobový olej. Ty spolu s pšeničným proteinem a tokoferolem vyživují pokožku, udržují ji vláčnou a hydratovanou, předcházejí jejímu vysušování a chrání ji před působením vnějších vlivů. Šalvějová voda má navíc dezinfekční a antibakteriální účinky, osvěžuje a očišťuje a působí příznivě na mastnou a problematickou pleť.

Použití: Korektor naneste štětečkem, který je na konci korektoru, na vybraná místa pleti a dobře zapracujte.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Odstín: velmi světlá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Irena 31. 1. 2018 15:34

Korektor jsem koupila po přečtení kladných recenzí, ale bohužel mi nevyhovoval. Je sice krásně světlý, docela dobře kryje a neslévá se do vrásek. Ale bohužel i když použiji oční krém tak mi nejde dobře vklepat do očního okolí (jakoby rychle zasychal) a dělá mi tam nevzhledné mapy, i když ho používám jen malé množství. Podruhé už nekoupím. Přírodní kosmetiku (i dekorativku) mám ráda, ale korektory mám raději nějaké lepší z drogerky (Bourjois...).

80% / Michaela 31. 1. 2018 22:20

Než jsem přešla na přírodní kosmetiku, tak jsem používala MAC korektor a ten byl bezkonkurenční s bezchybným krytím, bála jsem se, že přírodní korektor neseženu tak dobrý, ale tento mě velmi překvapil. Opravdu hezky kryje, mám odstín 1 a je pro bledulky, takže mi velmi vyhovuje na moji světlou pleť. Malé mínus je, že lehce leze do vrásek, proto je potřeba ho poté přepudrovat. Ale mohu ho doporučit dále. :)

Výborný korektor / Simona 8. 5. 2017 17:14

Již jsem psala hodnocení k makeupu od této značky a doporučuji i tento korektor. Je dokonalý. Krásně kryje kruhy a hlavně vůbec neleze do vrásek a to ho nepudruji. Kolem očí už mám vrásky, protože je mi přes 40 /teda lehce :)/. Kryje i nedokonalosti na pleti. Krásně voní a je úžasně světlý. Nechápu, že jsem bez něho mohla žít :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?