Lavera Korektor tekutý 01 slonová kost, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Korektor tekutý 01 slonová kost, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Korektor tekutý 01 slonová kost, Trend Sensitiv 6,5 ml

(4 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý korektor s hedvábně jemnou konzistencí projasní oční okolí a napomáhá zakrýt případné nedokonalosti na tváři. Nevysušuje díky přírodním ingrediencím a vyznačuje se dlouhodobou výdrží.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Korektor tekutý 01 slonová kost je vhodný především pro světlou a velmi světlou pleť. Díky univerzálnímu odstínu s neutrálním podtónem snadno splyne s vaší přirozenou barvou pleti, a sjednotí tak její odstín. Elegantní a kompaktní balení korektoru se snadno vejde do jakékoliv kosmetické taštičky, a můžete jej tak nosit s sebou a používat dle potřeby.

Tekutý korektor Lavera má mimořádně příjemnou a lehkou konzistenci, která má velmi všestranné použití. Můžete jej aplikovat v oblasti očního okolí pro zakrytí tmavých míst, kruhů pod očima či hyperpigmentací. Nevytváří hutný viditelný nános a skvěle spolupracuje s make-upy a minerálními pudry Lavera. Projasňuje partie tváře a dodává tak obličeji plasticitu.

Tento korektor nejen účinně kryje nedokonalosti, ale zároveň pečuje o pleť a nezatěžuje ji. Kakaové a bambucké máslo napomáhají chránit pokožku proti nepříznivým vnějším vlivům a dodávají jí vyživující látky. Kvalitní minerální pigmenty dodávají tomuto korektoru dostatečnou krycí schopnost pro sjednocení tónu pleti. Zároveň však působí velice přirozeně a dokonale splyne s pletí.

 

Nezbytný pomocník

Korektor je malým pomocníkem, který dokáže ve vteřině schovat veškeré nedostatky a vyzdvihnout vaše přednosti. Tekutý korektor Lavera je tak ideálním produktem do vaší kosmetické taštičky, který můžete nosit s sebou a použít jej, kdykoli je potřeba. Obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které zároveň pečují o pokožku a jsou velice dobře snášeny všemi typy pleti.

Krytí a rozjasnění

Tekutý korektor Lavera má mimořádně jemnou konzistenci, která pokožku nijak nezatěžuje a nevytváří na ní viditelný nános. Je velice nenápadný a působí maximálně přirozeně, avšak zároveň má dostatečnou krycí schopnost, aby pokryl všechny vaše potřeby. Je skvělý jak na pupínky, tak na oblast v okolí očí či k zakrytí větších nedokonalostí.

Jemná konzistence

Korektor Lavera má navíc rozjasňující benefity a dokáže skvěle prozářit oblast pod očima či místa s hyperpigmentací. Skvěle odráží světlo a dokáže opticky odstranit známky únavy z vaší tváře jako mávnutím kouzelného proutku. Světlejší odstín je vhodný pro velmi světlou pokožku a má neutrální podtón, díky čemuž perfektně splyne s pletí.

Přírodní složky

Tekutý korektor Lavera se velice snadno nanáší na požadovanou oblast pomocí vloženého aplikátoru a stačí jej jen vklepat konečky prstů. Obsahuje množství rostlinných másel a olejů, jež mu dodávají hedvábně jemnou texturu a zároveň zabraňují vysušování. Olivový a jojobový olej pečují o pokožku a spolu s bambuckým a kakaovým máslem jí dodávají potřebnou výživu.

Použití: Naneste korektor na požadovanou oblast a jemně vklepejte konečky prstů. K aplikaci můžete použít také houbičku či štětec.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: světlá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Korekce nedokonalostí snadno a rychle

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?