Lavera Korektor tuhý 03 med, Trend Sensitiv 5,5 g

Lavera Korektor tuhý 03 med, Trend Sensitiv 5,5 g

Lavera Korektor tuhý 03 med, Trend Sensitiv 5,5 g

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tuhý korektor v medově béžovém odstínu je vhodný především pro střední odstín pleti a díky krémové konzistenci se snadno nanáší a nezatěžuje pokožku. Kompaktní balení v tyčince je ideální do kabelky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Tuhý korektor 03 med ocení především majitelky středně světlé a opálenější pleti. Jeho kompaktní balení v tyčince je velmi lehké, vejde se do každé kosmetické taštičky a díky tuhé konzistenci nehrozí případným znečištěním. Díky dlouhodržícímu složení vydrží korektor v perfektním stavu celé hodiny, avšak je vhodný také na dodatečné úpravy během dne. Po kontaktu s pokožku jemně taje a skvěle splyne s texturou pleti pro přirozený efekt.

Přírodní dekorativní kosmetika Lavera si dává záležet na složení svých produktů, aby měly benefity jak z hlediska zvýraznění vaší přirozené krásy, tak i co se týče pečujících účinků. Tuhý korektor obsahuje harmonicky vyváženou směs přírodních másel, olejů a rostlinných výtažků. Díky tomu je jeho nanášení rychlé, snadné a komfortní. Zároveň nezatěžuje pleť potenciálně škodlivými syntetickými ingrediencemi.

Pečující arganový, jojobový a olivový olej spolu s kakaovým a bambuckým máslem zabraňují vysušování pleti, která je tak i pod krycí vrstvou dokonale vláčná a hydratovaná. Tuhý korektor je vhodný k širokému spektru použití, efektivně kryje pupínky, akné, pigmentové skvrny či začervenání. Díky hutnější textuře je vyšší i jeho krycí schopnost, která dodá vaší pleti pěstěný a bezchybně sjednocený vzhled.

Malý pomocník

Tuhý krémový korektor Lavera je velice nenápadným pomocníkem, který dokáže zakrýt nedokonalosti, avšak zároveň působit velmi přirozeně. Korektor v praktické formě tyčinky je ideální do vaší kabelky či kosmetické taštičky a hodí se také pro cestování, protože díky tuhé konzistenci nehrozí případné vylití a znečištění vašich zavazadel.

Perfektní krycí schopnost

Na tuhý korektor Lavera se můžete spolehnout kdykoli. Díky kvalitním pigmentům má vysokou krycí schopnost, díky které poslouží na všechny partie obličeje. Můžete jej nanášet malým štětečkem či prsty přímo na pupínky, které doslova vyzmizíkuje z vaší tváře. Hodí se v tenké vrstvě také na větší oblasti s hyperpigmentacemi nebo začervenáním.

Příjemná konzistence

Častým problémem korektorů v této formě je jejich příliš tuhá konzistence, avšak korektor Lavera je velice příjemný a jeho textura je dokonale krémová, díky čemuž snadno splyne s přirozenou strukturou pokožky a nevytváří hutný viditelný nános. Jednoduše se aplikuje přímo z balení a můžete jej lehce rozetřít prsty na požadovanou oblast tváře.

Šetrná péče

Výhodou tuhého korektoru Lavera jsou obsažené přírodní ingredience, které mu dodávají pečující schopnosti. Bambucké a kakaové máslo zaručují krémovou konzistenci korektoru a zároveň brání vysušování či podráždění pokožky. Spolu s kokosovým olejem a výtažkem z růže uzamykají v pokožce potřebnou hydrataci a pečují o ni do hloubky. Tento odstín korektoru je vhodný zejména pro středně světlou pleť.

 

Použití: Nanášejte korektor na pokožku prsty či štětcem a jemně vklepávejte do pleti. Pro aplikaci na pupínky či malé plošky použijte špičatý tenký štětec, se kterým dosáhnete perfektního výsledku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: tmavá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Korekce nedokonalostí snadno a rychle

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

pro snědou pleť ideál / korektor 26. 2. 2016 10:25

Bála jsem se, aby byl korektor dostatečně tmavý a krycí. Většina korektorů a make-upů je pro mě totiž světlá. Ale překonal má očekávání a nejen, že je tmavší, ale také krásně kryje a voní po bylinkách.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?