Lavera Koupelová sůl mléko a med, Body Spa 80 g

Lavera Koupelová sůl mléko a med, Body Spa 80 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladce hřejivá vůně koupelové soli mléko a med pomáhá uklidnit mysl a odplavit každodenní starosti. Krystalky mořské soli čistí pokožku a otevírají póry, zajišťují skvělou vstřebatelnost účinných látek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Sladce hřejivá vůně mléka a medu v koupelové soli Lavera pomáhá uklidnit mysl a odplavit každodenní starosti. Pečlivě vybraný poměr lehounkých krystalků vzácné "Fleur de Sal" a hrubě zrnité mořské soli účinně čistí pokožku a otevírá póry. Díky tomu zajišťuje pleti lepší vstřebatelnost dalších účinných látek, které jsou v koupelové soli obsaženy. Po koupeli je pokožka krásně vyživená a sametově hladká.

"Fleur de Sal" je vzácná mořská sůl, která se tvoří na hladině moře při speciálních povětrnostních podmínkách. Její krystalky ve tvaru květů se formují v tenké a křehké vrstvě připomínající led. Je ručně a šetrně sbírána, nedochází tak k jejímu znečištění a znehodnocení. Kromě skvělé čisticí a detoxikační schopnosti je pokožce prospěšná také velkým obsahem minerálních látek a stopových prvků.

Koupelová sůl dále obsahuje kombinaci organických za studena lisovaných olejů a bambucké máslo. Tyto přírodní rostlinné látky mají skvělé promašťující, hydratační a vyživující vlastnosti. Dopřávají pokožce regeneraci díky obsahu nenasycených mastných kyselin, které jsou nezbytné pro správnou funkci pleťových buněk. Dále pomáhají obnovovat hydrolipidový ochranný kožní film, který chrání pokožku před přesušováním a škodlivými vnějšími vlivy.

Chvilka odpočinku

Každý z nás si zaslouží na chvíli se zastavit a vychutnat si vzácné chvilky relaxace. Ať už za sebou máte náročný pracovní či školní den či velký fyzický výkon, koupelová sůl Lavera vám přinese dokonalé uvolnění a pomůže vám zapomenout na starosti všedních dní pomocí lahodných vůní s aromaterapeutickými účinky, které probudí všechny vaše smysly.

Hřejivá vůně

Koupelová sůl Lavera Mléko a med obsahuje hřejivé aroma těchto dvou ingrediencí, které působí jako tlustá teplá deka, do které se zachumláte a necháte odplynout veškerý stres z vašeho běžného dne. Vůně mléka a medu je velice příjemná a uklidňující, díky čemuž je tato sůl vhodná i v případě, že vás trápí problémy s usínáním.

Přírodní ingredience

Koupelová sůl Lavera obsahuje vzácnou "Fleur de Sal", sůl, která se tvoří jen za speciálních povětrnostních podmínek na hladině moří a má zcela unikátní tvar krystalů, jež se rozprostírají po mořské hladině jako tenká vrstva jemného ledu. Fleur de Sal má navíc vysoký obsah minerálních látek a je mimořádně prospěšná pro kvalitu pokožky. 

Balzám pro tělo i mysl

Fleur de Sal je sůl, se kterou je zacházeno skutečně opatrně, je sbírána ručně a za šetrných podmínek, aby nedocházelo k jejímu znehodnocení. Tuto vzácnou sůl doplňuje mořská hrubozrnná sůl, která pomáhá detoxikovat pokožku a podporovat vylučování škodlivých látek. Bambucké máslo a rostlinné oleje pak dodávají pokožce výživu a udržují ji dokonale jemnou.

Použití: Obsah sáčku nasypejte do tekoucí vody o teplotě 36-38 °C. Relaxační koupel si užívejte alespoň po dobu 10 - 20 minut.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Vonné složky: med

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

4 tipy na relaxační koupel

Moře doma

Problematika medu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Vonné složky: med

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?