Lavera Krém denní omlazující, Faces My Age 30 ml

Lavera Krém denní omlazující, Faces My Age 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační omlazující denní krém  s olejem karanja a bílým čajem pleť ve věkové kategorii 30+ intenzivně hydratuje, vyhlazuje jemné vrásky a linky. Předchází předčasným projevům stárnutí, a navíc chrání pleť před UV zářením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Produktová řada My Age s olejem karanja a bílým čajem je určena pro péči o náročnou pleť nad 30 let. Regenerační omlazující denní krém pleť intenzivně hydratuje, vyhlazuje jemné vrásky a linky, předchází předčasným projevům stárnutí, a navíc chrání pleť před UV zářením.

Výživné hutné složení plné účinných přírodních látek, jako je kyselina hyaluronová a koenzym Q10, přináší pleti vše, co potřebuje ke zdraví a kráse. Bio pečující oleje z oliv a jojoby a bio bambucké máslo pleť regenerují. Pravidelné používání krému zajistí, že vaše pleť bude jemná, ale zároveň pevná, pružná a pěstěná.

Denní péče

Denní omlazující krém Lavera pečuje o vaši pokožku pomocí přírodních složek, které mají intenzivní pěstící účinky a dodají vaší tváři vitalitu. Tento lehký krém je určen pro denní použití a díky své nemastné konzistenci vaši pokožku nezatěžuje, rychle se vstřebává a můžete jej klidně používat i pod make-up. Denní krém Lavera zanechá vaši pokožku svěží po celý den.

Hydratace a vitalita

Přibližne od dvacátého roku věku naše pokožka postupně ztrácí svou přirozenou vitalitu a začínají se na ní projevovat známky nesprávné životosprávy či nepříznivých vlivů okolního prostředí. Výtažek z bílého čaje obsahuje vysoké množství antioxidantů, které účinně bojují proti volným radikálům, zpomalují vznik známek stárnutí pokožky a vyhlazují ji. Bílý čaj zároveň pleť jemně tonizuje.  

Pro zářivou pokožku

Rostlinná másla a oleje se pak postarají o hloubkovou výživu. Bambucké máslo pleť intenzivně zvláčňuje, dodává jí pružnost a jojobový olej podporuje hydrataci pleti. Výtažek z aloe vera pleť osvěžuje, zklidňuje podráždění a podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky. Kyselina hyaluronová a koenzym Q10 pak minimalizují známky stárnutí. Tento denní krém je skvělou volbou zejména pro ženy ve věku 30 let a více.

Použití: Malé množství krému naneseme ráno na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?