Diochi Krém Estrozin 50 ml

Diochi Krém Estrozin 50 ml

Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bioinformační masážní krém Estrozin díky rostlinným olejům a bylinným výtažkům regeneruje podrážděnou zralou pokožku obličeje i celého těla. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bioinformační masážní krém Diochi Estrozin regeneruje podrážděnou zralou pokožku obličeje i celého těla. Díky obsaženým rostlinným olejům a bylinným výtažkům je tak postaráno nejen o pokožku, ale také například o zažívací systém.

Estrozin je bohatý na fytohormony, antioxidanty, výtažky z mořských řas, skvalen i extrakty z mnoha  léčivých bylinek. Díky tomu masážní krém o pokožku pečuje, regeneruje ji a chrání před předčasným stárnutím i nepříznivými vnějšími vlivy. Pleť je tak vypnutá, tonizovaná a pročištěná do hloubky. Nejenže masážní krém posiluje pokožku, ale také například díky obsahu řebříčku harmonizuje funkci zažívacího traktu. Řebříček také v kombinaci s kozincem pomáhá navodit celkovou pohodu při menstruaci a také v období menopauzy.

Použití: Estrozin krém aplikujte na suchou odlíčenou pokožku ráno a/nebo večer na postižené místo. Navlhčete si ruce a krém lehce vmasírujte do pokožky.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Typy pokožky: suchá pokožka

Užití: vnější

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Z blogu3

Maytenus, elixír mládí

PMS neboli premenstruační syndrom – postrach žen (i mužů)

Vraťte menstruační cyklus do rovnováhy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?