Cattier Krém na holení, kakao a jojoba 150 ml

Cattier Krém na holení, kakao a jojoba 150 ml

Cattier Krém na holení, kakao a jojoba 150 ml

Značka: Cattier
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém na holení s kakaovým máslem, jojobovým olejem a výtažkem z Aloe vera vytváří hebkou pěnu, která změkčuje vousy, usnadňuje holení a zabraňuje podráždění pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pánský krém na holení Cattier s kakaovým máslem, jojobovým olejem a výtažkem z Aloe vera vytváří příjemně hebkou pěnu, která změkčuje vousy, usnadňuje holení a zároveň pokožku vyživuje a zabraňuje jejímu podráždění. Rostlinné extrakty předcházejí zanícení a následnému zarůstání chloupků. 

Kakaové máslo spolu s jojobovým olejem obnovují hydrolipidový kožní film, který chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Zároveň mají vysoký obsah antioxidantů a vitaminů. Antioxidanty chrání pleť před působením volných radikálů, které ji poškozují. Vitaminy rozpustné v tucích napomáhají napravení již vzniklého poškození na pokožce a urychlení hojení drobných poranění a jizviček. Jojobový olej dále reguluje činnost mazových žláz, což jej činí ideálním pro všechny typy pleti.

Výtažek z Aloe vera zklidňuje, zmírňuje začervenání a zároveň pleť do hloubky hydratuje. Extrakt z kardamomu, zázvoru a pepřovníku působí antisepticky, pleť jemně dezinfikuje, lehce prokrvuje a sjednocuje a zlepšuje tak její barevný tón. Kromě svých účinků dodává tato směs extraktů krému na holení mužnou kořenitou vůni. 

Použití: Dávku krému naneste na předem navlhčené vousy, vytvořte pěnu, oholte a poté opláchněte obličej vlažnou vodou.

Tip: Pro zklidnění pleti po oholení použijte Balzám po holení Cattier.

Od svého založení je v laboratořích přírodní kosmetiky Cattier kladen důraz na know-how a na snahu pomoci, abychom se cítili krásně, příjemně a zdravě. Citlivost k přírodě a snaha podělit se se spotřebiteli o blahodárné účinky přírody, aniž by byla ničena, vedly laboratoře Cattier k vyvinutí řady výrobků pro krásu, hygienu a péči certifikovaných BIO, které jsou přírodní, šetrné, příjemné a účinné.

Výrobce: Pierre Cattier Paris , 16 Rue Gutemberg , 91070, Bondoufle, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?