Faran Krém na nohy 75 ml

Faran Krém na nohy 75 ml

Faran Krém na nohy 75 ml

Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Osvěžující hydratační krém na nohy luxusní izraelské značky Faran napomáhá prokrvení a povzbuzení unavených nohou. Díky obsahu másel a pečujících olejů je vynikající na masáže a suchou pokožku nohou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžující hydratační krém na nohy luxusní izraelské značky Faran napomáhá prokrvení a povzbuzení unavených nohou. Díky obsahu másel a pečujících i esenciálních olejů je vynikající na masáže i péči o suchou pokožku nohou, kterou aktivně regeneruje, vyživuje a chrání před popraskáním.

Hydratační krém dodává namáhané pokožce nohou potřebné živiny a současně ji skvěle osvěžuje. Může za to vyvážená kombinace babuckého másla a kokosového a jojobového oleje, které suchou pleť vyživují a zvláčňují ji. Skvělé výživné schopnosti má také šťáva z Aloe vera, pokožku zjemňuje, harmonizuje a uzamyká v ní potřebné živiny.

Esenciální oleje z levandule, tea tree a máty působí nejenom antisepticky a antibakteriálně, čímž eliminují nadměrné pocení i zápach chodidel, ale také příjemně osvěžují bolavé nohy, mírní otoky a ulevují od bolesti. Osvěžující hydratační krém intenzivně vyživuje suchou popraskanou pokožku nohou, zvláčňuje ji a udržuje zdravou.

Použití: Krém jemně vmasírujte do pokožky nohou dokud se nevstřebá. Použijte dle potřeby.

Dávkování: Baleno v praktickém pumpičkovém dávkovači pro snadnou a pohodlnou aplikaci.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Produktové řady: Faran Care Line

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Z blogu1

Faran: Kosmetika z pouště

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: