La Clarée Krém na nohy hydratační, oliv' 100 ml

La Clarée Krém na nohy hydratační, oliv' 100 ml

La Clarée Krém na nohy hydratační, oliv' 100 ml

Značka: La Clarée
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tento hydratační krém na nohy osvěžuje a zjemňuje pokožku nohou. Vysoká koncentrace hydratačních a regeneračních přírodních složek poskytuje úlevu při únavě a podráždění nohou. Obsahuje antiseptické esenciální oleje, které působí jako deodorant.certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIOvhodné pro: péči o nohykonzistence: krémovábarva: bílábalení: skleněný obal, papírový přebalpoužití: Naneste krém od p

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Tento hydratační krém na nohy osvěžuje a zjemňuje pokožku nohou. Vysoká koncentrace hydratačních a regeneračních přírodních složek poskytuje úlevu při únavě a podráždění nohou. Obsahuje antiseptické esenciální oleje, které působí jako deodorant.

certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIO
vhodné pro: péči o nohy
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: skleněný obal, papírový přebal

použití: Naneste krém od prstů po kotník a poté vmasírujte.
složení:
* aloe vera (12%) - hydratace
* výtažky z listu olivovníku (10%) - antioxidant
* slunečnicový olej (6%) - zjemnění
* bambucké máslo (1%) - výživa
* zelený čaj a protěž alpská (1%) - antioxidant
* tužebník jilmový (1%) - vyhlazení, antiseptikum
* esenciální oleje z cedru, niaouli, rozmarýnu a šalvěje


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Ve Francii se na podzim roku 2006 čtveřice mladých lidí - Laurent Baussan (syn zakladatele značky L'Occitane), Laetitia Olive, Flavien Chaussegros a Mario Pontarollo - z departementu Haute-Provence (Horní Provensálsko) v jihovýchodní Francii rozhodla vyrábět kosmetické produkty šetrné k životnímu prostředí, účinné, přijatelné pro spotřebitele v rámci zdravého životního stylu a založené na poctivé ruční výrobě z místních zdrojů. Společně proto vytvořili značku La Clarée, dnes patřící mezi tři nejoblíbenější biokosmetické značky ve Francii a známou i v dalších dvaceti čtyřech zemích světa. Název "La Clarée" je převzat od stejnojmenné řeky, pramenící v oblasti francouzských Alp, v horském jezírku poblíž švýcarských a italských hranic v nadmořské výšce 2400 m n. m. Území je chráněno v rámci evropského programu Natura 2000. Poskytuje velkolepou přírodní scenérii, volně žijící živočichy i rostliny. Filozofie značky je odvozena od krásy a čistoty této řeky a údolí Vallée de la Clarée, jímž protéká.
Kosmetika La Clarée je vhodná pro všechny typy pleti a její účinky ocení i lidé, kteří mají velmi citlivou pleť trpící na alergie. Všechny produkty jsou certifikovány organizacemi ECOCERT a CHARTE COSMEBIO. Tato společnost se rozhodla udělat ale ještě větší krok blíže k přírodě a např. podíl složek z ekologického zemědělství v produktech činí 30%, což je 3krát více než vyžaduje certifikace ! První řada značky La Clarée Oliv' funguje na bázi komplexu 4 hlavních přírodních ingrediencí: výtažků z listů olivovníku, šťáv z aloe vera, výtažků z kvítků alpské protěže a ze zeleného čaje. Tyto látky mají díky vysokému obsahu antioxidantů, minerálních látek, vitaminů, aminokyselin a enzymů velmi příznivé účinky. Kosmetika La Clarée je proto vhodná pro každý typ pleti a její účinky ocení i lidé, kteří mají velmi citlivou pleť trpící na alergie. Kosmetika pomáhá zpomalovat stárnutí, hydratuje pleť, zvyšuje její přirozenou obranyschopnost vůči nepříznivým vnějším vlivům a to vše v souladu s přírodou - díky tomu ji mohou užívat ženy, muži i děti.

kontakt na výrobce:
Z.A.
Les Bastides Blanches
04220 Sainte Tulle
France
www.laclaree.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Z.A. , Les Bastides Blanches , 04220, Sainte Tulle, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: