Nobilis Tilia Regenerační krém na rozšířené žilky 50 ml

Nobilis Tilia Regenerační krém na rozšířené žilky 50 ml

Nobilis Tilia Regenerační krém na rozšířené žilky 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hutný krém na rozšířené žilky Arteris zlepšuje cirkulaci krve a zvyšuje pružnost pokožky i cév, čímž dodává pleti sjednocenou barvu. Obsažené bylinné výtažky pokožku zklidňují a současně ji chrání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hutný krém na rozšířené žilky Nobilis Tilia Arteris zlepšuje cirkulaci krve a zvyšuje pružnost pokožky i cév, čímž dodává pleti zdravý vzhled a sjednocenou barvu. Obsažené bylinné výtažky pokožku zklidňují a současně ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Posiluje odolnost žilek a eliminuje jejich viditelnost.

Extrakt z jírovce maďalu zvyšuje odolnost a pružnost žilek. Také působí protizánětlivě a zmenšuje případné otoky. Zpevňující a posilující účinky má také obsažený mandlový olej v kombinaci s bambuckým máslem. Díky vysokému obsahu vitaminů a minerálů je pokožka posílena a zároveň do hloubky vyživena.

O lepší prokrvení pokožky se postará komonice lékařská, bohatá na melilotin, který citelně zlepšuje mikrocirkulaci krve. Krém na rozšířené žilky Arteris pokožku posiluje a chrání ji před podrážděním i případnými otoky.

Pro sjednocenou pleť

Intenzivní krém pro pokožku s rozšířenými žilkami Artreris nejen dodává pokožce skutečně hloubkovou výživu, ale zároveň posiluje drobné kapiláry v pokožce, brání jejich rozšíření či popraskání, a tím i sjednocuje tón a vzhled pokožky. Tento jemný, avšak vydatný krém poskytuje pokožce intenzivní péči, ale zároveň jí nezatěžuje ani nevytváří nepropustný film.

Pružná a jemná pokožka

Bohatá krémová konzistence krému ihned přilne k pokožce a dodá jí komfortně hydratovaný pocit. Krém je vhodný na denní i večerní použití na celý obličej, ale můžete jej používat také pouze lokálně na postižená místa. Díky přírodním složkám, rostlinným máslům a olejům krém podporuje přirozenou pružnost pokožky, a tím jí i pomáhá snáze odolávat vnějším vlivům, například změnám teplot, větru či slunečnímu záření. Můžete jej rovněž používat i pod make-up.

Bohatá přírodní péče

Základem krému je bambucké máslo které pokožku zvláčňuje, uzamyká v ní hydrataci a dlouhodobě ji chrání proti vysušení. Jemný mandlový olej má pak zklidňující účinky a zároveň podporuje regenerační procesy v pleti, čímž pokožku revitalizuje a podporuje hojení drobných nedokonalostí. Výtažek z jírovce maďalu pak pomáhá zpevňovat stěnu drobných žilek v pokožce, a tím chrání proti jejich popraskání a vzniku lokálního začervenání. Prokrvení pokožky zlepšuje také obsažená komonice lékařská bohatá na melitonin. Díky krému Arteris tak bude vaše pokožka dokonale jemná a sjednocená.

Použití: Malé množství krému naneste ráno i večer na postižená místa a lehce rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: rozšířené žilky a rosacea

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?