ESI Krém na ruce Aloe vera, Aloe Dermal 75 ml

ESI Krém na ruce Aloe vera, Aloe Dermal 75 ml

ESI Krém na ruce Aloe vera, Aloe Dermal 75 ml

(1 hodn.)
Značka: ESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pečující krém na ruce Aloe Dermal aktivně vyživuje namáhanou pokožku a zároveň ji chrání před dehydratací a poškozením. Výživné složení regeneruje a dodává jemnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Pečující krém na ruce ESI Aloe Dermal aktivně vyživuje namáhanou pokožku a zároveň ji chrání před dehydratací, poškozením i vznikem drobných zánětů. Výživné složení krému obohacené o rostlinné oleje a zklidňující antiseptické výtažky namáhanou pokožku rukou regeneruje a dodává jí jemnost.

Krém obsahuje vysoký podíl bambuckého másla, bohatého na množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů. Dodává tak pleti potřebné živiny, pokožku aktivně regeneruje, zklidňuje a eliminuje případná podráždění. Bambucké máslo v kombinaci s oleji z mandlí, avokáda a brutnáku poskytuje pokožce dostatečnou výživu a zároveň ochranu před dehydratací i poškozením.

Krém je navíc obohacen o množství antiseptických olejů z levandule a citrusových plodů. Ty působí skvěle protizánětlivě, chrání pokožku před zanícením, vznikem záděr i popraskáním. Díky bohatému složení krému je namáhaná pokožka rukou vyživena do hloubky, ochráněna před popraskáním a zároveň příjemně provoněna.

Použití: Malé množství krému aplikujte na čistou suchou pokožku rukou a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Italská značka ESI využívá ve svých výrobcích léčivou sílu aloe vera, k nimž jako první získala certifikát IASC. Šťávy z aloe vera mají ochrannou známku Certiquality.

Produktové řady: ESI Aloe Dermal

Výrobce: ESI s.p.a., Via delle Industrie 1 , 17012, Albissola Marina, Itálie

Z blogu3

Dokonalá péče o ruce v zimě

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Eliška 2. 2. 2017 09:36

Krém je velice příjemný, hydratační, rychle se vstřebává a na rukou zanechává hebký nemastný film. Můj problém s tímto krémem je jeho zápach. Krém jsem si pořídila spíše do zaměstnání, ale bohužel jsem si šla po aplikaci ruce vždy umýt, nakonec ho používám na nohy. Zápach není vůbec výrazný, jen mně velice nepříjemný.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?