La Clarée Krém na ruce hydratační, oliv' 50 ml

La Clarée Krém na ruce hydratační, oliv' 50 ml

La Clarée Krém na ruce hydratační, oliv' 50 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Tento hydratační krém na ruce hydratuje, vyhlazuje a chrání citlivou pokožku rukou. Antioxidační a výživné přírodní složky také posilují nehty.certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIOvhodné pro: péči o pokožku rukoukonzistence: krémovábarva: bílábalení: plastový obal, papírový přebalpoužití: Používejte dle potřeby, lehce vmasírujte krouživými pohyby do pokožky rukou.složení: * aloe vera (15%) - hydra

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Tento hydratační krém na ruce hydratuje, vyhlazuje a chrání citlivou pokožku rukou. Antioxidační a výživné přírodní složky také posilují nehty.

certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIO
vhodné pro: péči o pokožku rukou
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Používejte dle potřeby, lehce vmasírujte krouživými pohyby do pokožky rukou.
složení:
* aloe vera (15%) - hydratace
* výtažek z listu olivovníku (9%) - antioxidant
* olej z makadamiových ořechů a mandlí (3%) - vyhlazení, UV ochrana 3-4
* bambucké máslo (3%) - regenerace
* zelený čaj a protěž alpská (1%) - antioxidant
* esenciální oleje - citrusový, palmarosa, cedrový - antiseptikum
* inulin - výživa nehtového lůžka


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Ve Francii se na podzim roku 2006 čtveřice mladých lidí - Laurent Baussan (syn zakladatele značky L'Occitane), Laetitia Olive, Flavien Chaussegros a Mario Pontarollo - z departementu Haute-Provence (Horní Provensálsko) v jihovýchodní Francii rozhodla vyrábět kosmetické produkty šetrné k životnímu prostředí, účinné, přijatelné pro spotřebitele v rámci zdravého životního stylu a založené na poctivé ruční výrobě z místních zdrojů. Společně proto vytvořili značku La Clarée, dnes patřící mezi tři nejoblíbenější biokosmetické značky ve Francii a známou i v dalších dvaceti čtyřech zemích světa. Název "La Clarée" je převzat od stejnojmenné řeky, pramenící v oblasti francouzských Alp, v horském jezírku poblíž švýcarských a italských hranic v nadmořské výšce 2400 m n. m. Území je chráněno v rámci evropského programu Natura 2000. Poskytuje velkolepou přírodní scenérii, volně žijící živočichy i rostliny. Filozofie značky je odvozena od krásy a čistoty této řeky a údolí Vallée de la Clarée, jímž protéká.
Kosmetika La Clarée je vhodná pro všechny typy pleti a její účinky ocení i lidé, kteří mají velmi citlivou pleť trpící na alergie. Všechny produkty jsou certifikovány organizacemi ECOCERT a CHARTE COSMEBIO. Tato společnost se rozhodla udělat ale ještě větší krok blíže k přírodě a např. podíl složek z ekologického zemědělství v produktech činí 30%, což je 3krát více než vyžaduje certifikace ! První řada značky La Clarée Oliv' funguje na bázi komplexu 4 hlavních přírodních ingrediencí: výtažků z listů olivovníku, šťáv z aloe vera, výtažků z kvítků alpské protěže a ze zeleného čaje. Tyto látky mají díky vysokému obsahu antioxidantů, minerálních látek, vitaminů, aminokyselin a enzymů velmi příznivé účinky. Kosmetika La Clarée je proto vhodná pro každý typ pleti a její účinky ocení i lidé, kteří mají velmi citlivou pleť trpící na alergie. Kosmetika pomáhá zpomalovat stárnutí, hydratuje pleť, zvyšuje její přirozenou obranyschopnost vůči nepříznivým vnějším vlivům a to vše v souladu s přírodou - díky tomu ji mohou užívat ženy, muži i děti.

kontakt na výrobce:
Z.A.
Les Bastides Blanches
04220 Sainte Tulle
France
www.laclaree.com

Výrobce: Z.A. , Les Bastides Blanches , 04220, Sainte Tulle, Francie

Z blogu2

Dokonalá péče o ruce v zimě

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?