MÁDARA Krém na ruce intenzivní 75 ml

MÁDARA Krém na ruce intenzivní 75 ml

MÁDARA Krém na ruce intenzivní 75 ml

(4 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranný krém na ruce Protecting Hand Balm je vhodný pro každodenní ošetření namáhané pokožky rukou. Obsažené bylinné výtažky a oleje chrání před dehydratací, popraskáním a podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranný krém na ruce MÁDARA Protecting Hand Balm je vhodný pro každodenní ošetření namáhané pokožky rukou. Obsažené bylinné výtažky a oleje ji chrání před dehydratací, popraskáním a podrážděním.

Kakaové máslo spolu se slunečnicovým olejem a extrakty z petržele, brusinky, lipového květu, měsíčku a kdouloně o ruce intenzivně pečují, vyživují je a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Hutný krém je mimořádně vhodný pro použití v zimě, neboť ruce spolehlivě chrání před mrazem a větrem.

Rostlinné výtažky formují pokožku a aktivují její metabolismus. Pokožka tak sama produkuje dostatek kožní mazu a je jemná a vyživená. Ochranný krém lze použít i na suché lokty a paže, kolena a unavené nohy.

Péče z lotyšské přírody

Krém na ruce MÁDARA je jedním z oblíbených produktů této lotyšské značky, která je velice populární u celé řady žen, ale i mužů. Krém obsahuje kvalitní přírodní výtažky, které pocházejí z čisté a neposkvrněné lotyšské přírody. Jeho složení je dokonale vyvážené a tvořené tak, aby vyhovovalo potřebám namáhané pokožky rukou.

Pečující a ochranné ingredience

Základem krému na ruce jsou kvalitní přírodní ingredience, které o suchou a namáhanou pokožku rukou dokonale pečují, vyživují ji a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, která zamezuje poškození způsobenému častým máčením rukou ve vodě a čistících prostředcích, které pokožku rukou velice vysušují. 

Stop rozpraskané pokožce rukou

Pokožka rukou dostává každý den skutečně zabrat. Denodenně je vystavena častému máčení ve vodě, mýdlu, které je ne vždy zrovna šetrné, různým čisticím prostředkům při úklidu, protože občas prostě nejsou rukavice při ruce, různým nepříznivým povětrnostním podmínkám... Zkrátka, kůže na rukou toho musí vydržet opravdu hodně. Je ale potřeba jí trochu pomoci, aby zůstala zdravá a také krásná. Ono taková rozpraskaná kůže není právě pěkná na pohled a navíc praskliny mohou pořádně bolet a pálit.

Jak ale na to? Stačí si vybrat správný krém a ruce opravdu poctivě i několikrát denně mazat. Večerní mazání před spaním je pak skoro samozřejmostí! Když sáhnete po krému na ruce od značky MÁDARA, určitě neuděláte chybu. Dokáže přesně to, co od krému na ruce očekáváte - pokožku rukou dokonale vyživí, zacelí případné praskliny, pomůže předcházet novým a k tomu všemu se ještě výborně vstřebává a nezanechá na pokožce nepříjemný mastný film.

Nejen na ruce

Krém můžete díky jeho výživnému složení použít nejen na ruce, ale také na suché lokty, kolena nebo paty. I na těchto místech odvede skvělou práci a vy se budete těšit z dokonale hladké a vyživené pokožky každý den. Krém je tak akorát velký a vejde se do každé kabelky či aktovky, takže je možné ho mít vždy u sebe. Oceníte ho také na cestách, protože nezabere moc místa a jediná tuba krému zastane funkci krému na ruce, na nohy, tělového mléka i olejíčku na nehty. 

Použití: Malé množství krému vetřeme do čisté pokožky rukou. Používejte podle potřeby alespoň jedenkrát denně.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Naše hodnocení:

Naše celková spokojenost:
Viditelný efekt:
Snadnost použití:
Vůně:
Výdrž na pleti:
Hutnější konzistence, složení na bázi másel.
Marcipánová, ale ne příliš výrazná vůně.
Nevytváří příiš mastný film.
Vydrží dlouho, není třeba používat velké množství.
Ve složení je i dostatek květových vod, krém je vhodný i pro povrchově suchou pokožku.
Balení je třeba stavět víčkem dolů, jińak se krém špatně vymačkává.

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Dokonalá péče o ruce v zimě

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Splňuje to, co slibuje / Lucie 21. 1. 2016 14:27

Krém opravdu ruce vyživí a poradí se celkem okamžitě i s popraskanýma rukama a přitom neštípe, takže v tomto ohledu doporučuju - zejména na zimu. Jinak mi ale příliš nevoní (voní zvláštně sladce) a po aplikaci mám nějakou chvíli pocit mastných rukou.

Re: Splňuje to, co slibuje / Tee 26. 1. 2016 12:59

Souhlasím s předchozím komentářem, dobře vyživuje, je hutný. Mně voní jako marcipán nebo rozinky. :) O když nic takového v něm není. Přijde mi ale spíše hutný než mastný - na zimu ideální.

Špatná zkušenost / Sandra 9. 3. 2016 19:42

Bohužel u tohoto produktu jsem udělala chybu. Asi po týdnu mazání mi začaly jakoby osychat hřbety rukou a čím víc jsem mazala, tím se to zhoršovalo, než mi došlo, že je to krémem. Když jsem se přestala mazat a začala používat jiný krém, byla to okamžitá úleva. Pravděpodobně mi ve složení výrobku něco silně nesedlo. Stalo se mi to poprvé. Ale můžu být výjimka, zase nechci dělat špatnou reklamu, někomu může vyhovovat.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?