Lavera Krém na ruce pomeranč a rakytník, Body Spa 50 ml

Lavera Krém na ruce pomeranč a rakytník, Body Spa 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šťavnatá vůně krému na ruce s pomerančem a rakytníkem povzbudí a navodí dobrou náladu. Pečující oleje dodají pokožce výživu, vitaminy z rakytníkových výtažků regenerují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Šťavnatá vůně krému na ruce Lavera Body Spa s pomerančem a rakytníkem povzbudí organismus a navodí dobrou náladu. Pečující bio oleje dodají pokožce výživu. Vitaminy z rakytníkových výtažků regenerují a revitalizují buňky. Díky lehkému složení se krém rychle vstřebává a nezanechává ruce mastné a ulepené. 

Organický jojobový a slunečnicový olej obsahují řadu vitaminů rozpustných v tucích a nenasycené mastné kyseliny. Tyto antioxidační látky pomáhají regenerovat pokožku a zabraňují jejímu poškozování volnými radikály. Oleje pleť promašťují a zvlhčují. Vytvářejí na ní také ochrannou hydrolipidovou vrstvu, která ji chrání před opětovným vysycháním.

Výtažek z rakytníku řešetlákového je bohatý především na vitaminy C a E, které mají výborné regenerační účinky. Napomáhají obnově kožních buněk a eliminují první příznaky stárnutí, které jdou často vidět právě na opomíjené pokožce rukou. Citrusová vůně pomeranče se v aromaterapii používá k odplavení starostí, dobití energie a celkovému povzbuzení. 

Pro hebkou pokožku

Krém na ruce je nutností do každé kabelky či kosmetické taštičky. Krém na ruce značky Lavera vás oslní svými hydratačními schopnostmi i lahodnými vůněmi, které mají aromaterapeutický účinek na tělo i mysl. Krém na ruce v šikovném a skladném balení můžete nosit s sebou v kabelce a nanášet jej kdykoliv během dne. Krém ruce okamžitě hydratuje, avšak nezpůsobí jejich nadměrné umaštění.

Jemný krém

Krém na ruce Lavera obsahuje množství přírodních ingrediencí, které poskytují pokožce rukou potřebnou hydrataci a výživu. Pokožka rukou je velmi exponovaná a často vystavována všem nepříznivým vlivům počasí a vnějším podmínkám. Jojobový olej pomáhá na pokožce vytvořit ochranný film, který uzamyká její hydrataci a zároveň efektivně brání vysušování.

Hloubková výživa

Stejně tak sojový olej spolu s glycerinem pokožku rukou zvláčňují a navracejí jí její přirozenou pružnost. Vitamin E má silné regenerační účinky, revitalizuje pokožku a minimalizuje známky stárnutí, které se často v oblasti rukou projevují jako první. Extrakt z rakytníku je pak bohatý na vitaminy a antioxidanty, které chrání před volnými radikály

Energizující vůně

Krém na ruce si můžete vybrat také podle vůně. Aroma jemně sladkého pomeranče a svěžího rakytníku revitalizuje vaše tělo i mysl a dodává vám potřebnou energii. Pomerančová voda navíc tonizuje pokožku a spolu s rakytníkem o ni jemně pečuje. Osvěžující vůně vás ihned probudí, zvedne vám náladu a provoní vaše ruce na dlouhou dobu.

Použití: Nanášejte na pokožku rukou podle potřeby a lehce rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Dokonalá péče o ruce v zimě

Mocná síla severských rostlin

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

krásna vôňa / eva 12. 10. 2016 15:30

Príjemný krém s krásnou vôňou. Ruky po ňom nie su ulepené, ale príjemne hladké. No nehydratuje dostatočne... na leto je ideálny, ale na jeseň a v zime na moju suchú kožu nestačí. Takže ak máte suché alebo namáhané ruky, teno krémik vám asi nepomôže.

Krém / Ivana 26. 4. 2016 20:24

Velmi příjemný krém, příjemně voní, dobře hydratuje, avšak rychle se vstřebává, ruce nejsou ulepené, ale vláčné.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?