Lavera Krém ochranný mini, Basis Sensitive 7 ml

Lavera Krém ochranný mini, Basis Sensitive 7 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

S BIO jojobou a BIO bambuckým máslem. Poskytuje pleti intenzivní ochrannou péči, je zvláště vhodný pro velmi suchou pokožku, má příjemnou delikátní vůni. * Dopřejte unavené a suché pleti péči, kterou si zaslouží. Výživná formule bohatá na hodnotné pečující látky, jako jsou BIO jojobový olej nebo BIO bambucké máslo, poskytuje pleti intenzivní výživu. Krém je obzvláště vhodný pro suchou pleť nebo bě

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
S BIO jojobou a BIO bambuckým máslem. Poskytuje pleti intenzivní ochrannou péči, je zvláště vhodný pro velmi suchou pokožku, má příjemnou delikátní vůni. * Dopřejte unavené a suché pleti péči, kterou si zaslouží. Výživná formule bohatá na hodnotné pečující látky, jako jsou BIO jojobový olej nebo BIO bambucké máslo, poskytuje pleti intenzivní výživu. Krém je obzvláště vhodný pro suchou pleť nebo během zimních měsíců. BIO jojoba: hodnotný rostlinný olej intenzivně pečuje o pleť. BIO aloe vera: s přirozenou UV ochranou zanechá pleť měkkou a hebkou.

certifikáty: NATRUE, VEGAN
vhodné pro: ochranu pokožky
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Aplikujte 2-3x denně na pokožku a jemně vmasírujte.
produktová řada: BASIS SENSITIVE
* kompletní série s produkty pro každý den a každý typ pleti
* řada nabízí pravou přírodní kosmetiku pro všechny a za dostupnou cenu
* produkty jsou výborně snášenlivé a doprovází velké i malé svou příjemně lehkou vůní po celý den
* neutrální pH hodnota (5,5) pro přirozenou ochranu kůže

INCI: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Lanolin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Lanolin Alcohol, Glyceryl Oleate, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alcohol*, Tocopherol, Echinacea Purpurea Extract, Tilia Cordata Flower Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Beta-Carotene, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany
www.lavera.de

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?