Lavera Krém oční ochranný, Faces My Age 15 ml

Lavera Krém oční ochranný, Faces My Age 15 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranný oční krém se vzácným olejem karanja vyhlazuje oční vrásky a smazává stopy únavy v okolí očí. Pečující směs olejů regeneruje, bílý čaj zásobuje pleť antioxidanty a kofein zpevňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivně pečující ochranný oční krém Lavera Faces my Age s vzácným olejem karanja vyhlazuje oční vrásky a smazává stopy únavy v okolí očí. Pečující směs bio olejů a bambuckého másla napomáhá regeneraci, bílý čaj zásobuje pleť antioxidanty a kofein zpevňuje. Krém je určen pro náročnou pleť nad 30 let.

Olej karanja má přirozený ochranný UV faktor a chrání pleť před tvorbou pigmentových skvrn, u nichž je jednou z příčin jejich vzniku vystavování pleti slunečním paprskům bez ochrany. Výtažek z lístků bílého čaje díky svému velkému obsahu antioxidantů napomáhá obnově pleťových buněk a předchází jejich poškozování.

Kofein má tonizační a liftingové účinky. Zlepšuje mikrocirkulaci a napomáhá tak zmizíkovat otoky a kruhy pod očima. Výtažek z bambusu vyhlazuje a zjemňuje kožní povrch. Obsažené nutriceramidy fungují jako nosiče účinných látek a zásobují jimi pleť až do hloubky.

Pro náročné oční okolí

Víte, na které oblasti tváře se ihned pozná váš věk? Je to právě oční okolí. Pokožka okolí očí je totiž násobně tenčí, než kdekoliv jinde na obličeji, je tedy více náchylná k vysušení a zároveň i vzniku vrásek. Tento intenzivně pečující oční krém s přírodními složkami Lavera dodá pokožce okolí očí ztracenou vláhu a navrátí jí mladistvý vzhled.

Intenzivní péče

Tento oční krém byl vyvinut tak, aby poskytl pokožce opravdu vydatnou péči a napravil škody způsobené nepříznivými vlivy prostředí i postupujícím věkem, který je zákonitě spojen s úbytkem kolagenových a elastinových vláken v kůži. Krém na oči Lavera je určen zejména pro namáhanou pokožku a je vhodné jej používat přibližně od věku 30 let.

Vyhlazená pokožka

Oční krém Lavera pokožku vyhlazuje a pomáhá vyplnit drobné vrásky. Bambucké máslo má intenzivní vyživující schopnosti, navrací pokožce elasticitu a do hloubky o ni pečuje. Díky bambuckému máslu má navíc přípravek jemnou krémovou konzistenci. Krém na oči se snadno roztírá konečky prstů a rychle se vstřebává, můžete jej používat i pod make-up.

Přírodní másla a oleje

Mandlový olej pak pomáhá pokožku zklidňovat a účinně brání podráždění či zarudnutí pleti. Jobový olej dodává pokožce vitaminy rozpustné v tucích a cenné antioxidanty. Zároveň na ní vytváří ochrannou hydrolipidovou vrstvu, která zabraňuje ztrátám vlhkosti a chrání před poškozováním, čímž dlouhodobě zvyšuje odolnost pleti. 

Použití: Jemným vklepáním aplikujte ráno i večer na okolí očí.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Naučte se pečovat o oční okolí

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?