Lavera Krém opalovací soft SPF 30, Sun Sensitiv 75 ml

Lavera Krém opalovací soft SPF 30, Sun Sensitiv 75 ml

Lavera Krém opalovací soft SPF 30, Sun Sensitiv 75 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací krém Soft pro citlivou pokožku je vhodný i pro ty nejmenší. Obsažené výtažky z měsíčku lékařského pokožku zklidňují a mírní zarudnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Opalovací krém soft SPF 30 od značky Lavera je vhodný především pro citlivou pokožku. Svým složením je velice vhodný i pro malé děti. Díky 100% minerálnímu filtru brání slunečním paprskům proniknout do pokožky, a způsobit pak podráždění či zarudnutí. Krém obsahuje zklidňující měsíčkový extrakt a pečující přírodní oleje.

Opalovací krém díky minerálnímu filtru a výtažku z kořenu mrkve chrání i tu nejjemnější pokožku před spálením a podrážděním. Obsažený měsíčkový extrakt pokožku zklidňuje a bambucké máslo se spolu s jojobovým  a ricinovým olejem postará o to, aby se pokožka vystavovaná slunečním paprskům nevysušovala. Krém má navíc díky přírodním éterickým olejům velmi příjemnou letní vůni.

Ochrana proti slunci

Ačkoliv sluneční paprsky působí blahodárně nejen na naši psychiku, vězte, že slunce není jen přítel. Sluneční paprsky nejen, že mohou pokožku nepříjemně podráždit, ale zároveň urychlují její stárnutí a mohou být zodpovědné i za vznik rakoviny kůže. Používejte proto kvalitní opalovací přípravky, které vaši pokožku ochrání a zajistí její opálení bez rizika.

Středně vysoký ochranný faktor

Tento opalovací krém značky Lavera ovšem nabízí ještě něco navíc oproti konvenčním opalovacím prostředkům - skládá se pouze z přírodních ingrediencí, které nejen, že pokožku nezatěžují, ale zároveň jí poskytují péči. Jemný krém na opalování Lavera tak ochrání vaši pokožku před slunečními paprsky a zároveň ji vyživuje. 

Vláčná pokožka

Jojobový olej obsažený v tomto krému na opalování zaručí nejen příjemnou hedvábně jemnou konzistenci, ale zároveň dodává pokožce výživu. Díky mastným kyselinám také zodpovídá za stavbu hydrolipidové kožní bariéry, a tak chrání pokožku před podrážděním či dalšími nepříznivými vnějšími vlivy. Navrací pokožce pružnost a uzamyká v ní hydrataci.

Pro celou rodinu

Bambucké máslo pak také vyživuje pokožku a výtažek z heřmánku má silné zklidňující účinky. Vitamin E brání nepříznivému vlivu volných radikálů a minerální filtr zabraňuje pronikání slunečních paprsků. Krém má příjemnou vydatnou texturu a snadno se roztírá a velice rychle se vstřebává, nezanechává bílé skvrny. Je vhodný pro celou rodinu včetně těch nejmenších.

Použití: Krém naneste před opalováním na čistou pokožku a dobře rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Jakou ochranu si letos vyberete proti sluníčku?

Jaký jste fototyp?

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Slození uvedené na webu nesouhlasi s udaji na vyrobku / Denisa 20. 7. 2018 20:05

Byla jsem nemile prekvapena, ze slozeni je z casti jine nez je uvedeno zde na webu a krem se skutecne spatne rozmazava.

Nerozmazatelné / Lenka 10. 7. 2017 13:15

Bohužel krém se velmi těžce roztírá a zanechává bílé stopy i po rozmazání. Pokožka pak vypadá "divně".. nebudu jej dále používat :(

Nedá se rozmazat / Lenka 10. 7. 2018 17:08

Musím souhlasit s ostatními komentáři, krém nelze rozmazat a zanechává pokožku nevzhledně bílou. Vyhozené peníze :(

Nedoporučuji! / Veronika 7. 3. 2018 15:51

Bohužel musím potvrdit recenzi z loňského roku a krém, který jsem použila pouze jednou, také musím vyhodit. Opravdu se absolutně nedá rozmazat, pokožka je po jeho použití totálně bílá, zalézá do pórů a co je nejhorší absolutně nelze smýt a dělá fleky na oblečení (což se píše pouze na německé verzi popisu, v českém překladu ani slovo). Krém jsem po použití ze sebe musela složitě stírat ručníkem, který byl následně celý žlutý. Koupě jsou vyhozené peníze. Navíc je zde krém stále uveden v akci (se samoopalovacím krémem na obličej zdarma) a dle prodejny v Brně tato akce neplatí již od 11. února.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?