Lavera Krém pleťový, Neutral 30 ml

Lavera Krém pleťový, Neutral 30 ml

Lavera Krém pleťový, Neutral 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový krém s pupalkovým olejem a bambuckým máslem poskytuje citlivé a alergické pleti speciální ochranu. Podporuje imunitu a regeneraci pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový krém Lavera Neutral s pupalkovým olejem a bambuckým máslem poskytuje citlivé a alergické pleti speciální ochranu. Doplňuje potřebnou dávku nenasycených mastných kyselin, které podporují přirozenou imunitu a regenerační schopnost pokožky. Díky svému šetrnému složení bez parfemace nedráždí ani tu nejcitlivější pleť.

Bio jojobový olej je charakteristický svým unikátním složením, které je velmi podobné kožnímu mazu. Je tak pro pokožku velice přirozený a dobře se vstřebává. Díky tomu je schopný hydratovat a vyživovat opravdu do hloubky. Bambucké máslo pleť pořádně promastí a zvláční. Pomáhá také obnovovat přirozený ochranný kožní hydrolipidový film, který pokožku chrání před ztrátou vlhkosti a také poškozením nepříznivými povětrnostními vlivy.

Pupalkový olej zlepšuje přirozený regenerační proces pleti a přirozeně zvyšuje její odolnost. Zklidňuje a mírní podráždění a pomáhá předcházet zánětlivým onemocněním kůže. Současně zpomaluje předčasné stárnutí pleti, mírní známky stresu a zjemňuje drobné vrásky a linky.

Pro citlivou pokožku

Pleťový krém Lavera Neutral je přesně to, co potřebuje citlivá pokožka, která reaguje přehnaně na jakékoliv potenciálně dráždivé ingredience v krémech a potýká se se špatnou snášenlivostí pečujících přípravků. Tento hydratační pleťový krém má tak maximálně šetrné složení z přírodních ingrediencí, které snese i velmi citlivá a reaktivní pokožka.

Hloubková hydratace

Tento pleťový krém je zcela prostý přidaných syntetických ingrediencí, neobsahuje umělá barviva, konzervanty či parabeny a je zcela bez parfemace. Dokonce i mezi přírodní kosmetikou je tento krém opravdu výjimečný svou neutralitou k pleti. Dokonale posiluje její přirozenou obranyschopnost. Pokožka se pak lépe brání okolním vlivům.

Posilující složky

Základ tohoto pleťového krému tvoří olivový olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a antioxidanty. Antioxidanty neutralizují volné radikály a chrání proti jejich potenciálně škodlivému vlivu na pokožku. Mimo jiné tak zpomalují stárnutí pleti a oddalují vznik prvních vrásek. Olivový olej pak pokožku do hloubky zvláčňuje a poskytuje jí výživu.

Zklidněná a hebká pleť

Bambucké máslo je pak výjimečné svými pečujícími účinky, odstraňuje nepříjemné pnutí pokožky a navrací jí její přirozenou pružnost. Bambucké máslo je velice dobře snášeno i velmi citlivou pokožkou a navíc pomáhá obnovit její přirozenou ochrannou kožní bariéru. Pupalkový olej pak pleť intenzivně zklidňuje a účinně brání jakémukoliv podráždění.

Použití: Aplikujte 2-3x denně na pleť a jemně vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Neutral

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

4 pravidla pro péči o citlivou pleť

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Pleťový krém, prosím

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nejlepší krém / Lenka 28. 2. 2016 15:06

Nejlepší krém.....úžasně zjemňuje a vyhlazuje

Výborný / Zuzka 29. 12. 2016 23:22

Velmi hutný krém, vhodný pro suchou pleť, používám na noc a pleť je krásně promaštěná. I když je hutný, krásně se vstřebá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?