Nobilis Tilia Krém projasňující, Tilia 50 ml

Nobilis Tilia Krém projasňující, Tilia 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Projasňující krém pomáhá obnovovat lipidový film pokožky, podporuje její přirozenou mikroflóru a zdravé pH pleti. Účinně chrání DNA buněk, a je proto ideální pro péči o pleť s prvními vráskami.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Projasňující krém Nobilis Tilia pomáhá obnovovat lipidový film pokožky, podporuje její přirozenou mikroflóru a zdravé pH pleti. Účinně chrání DNA buněk, a je proto ideální pro péči o pleť s prvními vráskami. Proaktivní mikroemulze obsahuje unikátní směs přírodních extraktů z lipových květů, kasie křídlaté a přesličky rolní, Tato kombinace zajišťuje pleti dlouhodobou hydrataci a ochranu. Zlepšuje regeneraci a metabolismus pleti, vypíná ji a zachovává její svěžest, jas a mládí.

Obsažený jojobový olej proniká do hloubky pokožky, kde váže vlhkost a zlepšuje elasticitu a obranyschopnost pokožky, mandlový olej pomáhá při obnově a regeneraci pokožky a slouží k jejímu zklidnění. Olej z pšeničných klíčků vyniká vysokým obsahem vitaminu E, a bojuje tak proti předčasnému stárnutí pleti. Přeslička rolní je bohatá na organicky vázaný křemík, který přispívá k metabolismu elastinu a kreatinu a v kombinaci s kyselinou hyaluronovou se významně podílí na obnově struktury a pevnosti pleti. O hloubkovou výživu pleti a minimalizaci vzniku vrásek se postará bambucké máslo, které je doslova koktejlem antioxidantů, vitamínů a minerálů, ale také prospěšných mastných kyselin a fytosterolů. Stimuluje buněčnou aktivitu pleti, podporuje tvorbu kolagenu a zpomaluje stárnutí pokožky.

Pro zářivou pokožku

Projasňující krém Tilia od Nobilis Tilia je intenzivní rozjasňující péči pro náročnou pokožku, vyžadující intenzivní péči. Krém Tilia s výtažky z lípy je určen pro pleť s prvními vráskami, kterou pomáhá posilovat, rozjasňovat a vypínat. Bojuje proti známkám stárnutí, zlepšuje tón pokožky a zanechává ji rozzářenou a komfortně hydratovanou. 

Péče z přírody

Projasňující krém Tilia je určen především na denní použití a pomůže vám probudit se do krásnějšího dne. Díky jemné konzistenci se velmi dobře roztírá, není pocitově hutný a nezanechává po nanesení mastný povlak. Rychle se vstřebává a je vhodný rovněž pod make-up. Díky praktické pumpičce se snadno dávkuje a jeho balení je maximálně hygienické.

Vitaminy a antioxidanty

Složení tohoto krému je tvořeno vzájemně se podporujícími přírodními složkami, které promění vaši pokožku. Mandlový olej podporuje přirozené regenerační procesy v pleti, čímž pokožku revitalizuje a zároveň urychluje hojení případných nedokonalostí. Má také zklidňující účinky a bojuje proti podráždění či zarudnutí pokožky.

Posílená a vypnutá pokožka

Bambucké máslo pak pokožku zvláčňuje a pomáhá v pleti uzamknout potřebnou hydrataci. Výtažek z přesličky rolní obsahuje vysoké množství křemíku, který má podíl na metabolismu elastinu, díky tomu udržuje pleť pružnou a vláčnou. Olej z pšeničných klíčků bojuje proti stárnutí pleti pomocí vitaminu E, významného antioxidantu. Kyselina hyaluronová pak váže vlhkost v pokožce a zmírňuje viditelnost prvních vrásek.

Použití: Přiměřené množství krému nanášejte pravidelně každý den na vyčištěnou pleť, lehce promasírujte a nechte vstřebat.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Tilia

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Nobilis Tilia

Nenašli jste to pravé? Co tohle?