SANTE Krém Soft Creme, Lotos a bílý čaj 40 ml

SANTE Krém Soft Creme, Lotos a bílý čaj 40 ml

Značka: SANTE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Smetanové lehké složení s jojobovým olejem, karité máslem a drahocenným africkým arganovým olejem dodává vaší pleti dostatečnou hydrataci a blahodárnou péči po celý den. Vzácné extrakty z lotosových květů a bílého čaje podporují vitální funkce pleti a chrání ji před negativními vlivy okolního prostředí, které způobují předčasné stárnutí.certifikáty: BDIH, ECOCERTvhodné pro: hydrataci pokožkykonzis

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Smetanové lehké složení s jojobovým olejem, karité máslem a drahocenným africkým arganovým olejem dodává vaší pleti dostatečnou hydrataci a blahodárnou péči po celý den. Vzácné extrakty z lotosových květů a bílého čaje podporují vitální funkce pleti a chrání ji před negativními vlivy okolního prostředí, které způobují předčasné stárnutí.

certifikáty: BDIH, ECOCERT
vhodné pro: hydrataci pokožky
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

produktová řada: LOTOS & BÍLÝ ČAJ
* speciální péče o citlivou pleť
* podporuje přirozenou rovnováhu vody a obsahu tuků v kůži
* obsahuje extraktty z lotosového květu, bílého čaje a vzácné marocké arganové oleje

použití: Naneste ráno a večer na očištěnou a tonizovanou pleť obličeje, krku a dekoltu.
INCI: Aqua (Water), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Alcohol*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Squalane, Palmitic Acid, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit*, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil*, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum (Essential Oils), Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Eugenol
*BIO


země původu značky: Kosmetika Santé je vyráběna německou firmou Logona-Kosmetik. Zastupuje vlnu moderní přírodní a velmi dobře snášené kosmetiky určené i pro velmi citlivou a k alergiím náchylnou pokožku. Při výrobě používá pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky a květní vody, éterické oleje a aromata z kontrolovaného biologického zemědělství a sběru ve vybraných lokalitách. Zásadně naopak nepoužívá žádné látky se známým alergickým potenciálem ani syntetické konzervační látky. Všechny produkty jsou pravidelně zkoušeny dobrovolníky a jsou nositely certifikátů BDIH a ECOCERT. Santé respektuje potřeby životního prostředí a angažuje se v hnutí pro ochranu zvířat.

kontakt na výrobce:
SANTE Naturkosmetik GmbH
Zur Kräuterwiese
31020 Salzhemmendorf
Germany
www.sante.de

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?