Lavera Tónovací hydratační krém 3v1, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Tónovací hydratační krém 3v1, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Tónovací hydratační krém 3v1, Trend Sensitiv 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný tónovací krém dodá vaší pleti lehké sjednocení a přirozený vzhled, a díky přírodním pečujícím ingrediencím zachovává dokonalý pocit komfortu a hloubkové hydratace po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Krém tónovací hydratační 3v1 dodá vaší pleti lehké sjednocení pro přirozeně půvabný vzhled. Spojuje benefity hydratačního krému a krycího make-upu s hedvábně jemnou krémovou konzistencí, která nezatěžuje pokožku. Velice snadno se roztírá, rovnoměrně nanáší a okamžitě splyne s přirozeným odstínem pleti.

Díky kvalitním přírodním ingrediencím nejen dodává vaší tváři pěstěný vzhled, ale zároveň jí poskytuje i pečující benefity. Kakaové a bambucké máslo s vysoce vyživujícími vlastnostmi napomáhají chránit pokožku proti nepříznivým vnějším vlivům a obnovují přirozenou lipidovou kožní bariéru. Vzácný a ceněný arganový olej pak zvláčňuje pleť a obohacuje ji vysokým množstvím nenasycených mastných kyselin.

Složení s rostlinnými výtažky z růže, slézu a světlice barvířské dodává pleti dlouhotrvající hydrataci a zaručí pocit komfortu po celý den. Praktické balení s pumpičkou usnadňuje dávkování a aplikace je tak maximálně hygienická. Díky tomuto jemně zbarvenému tónovacímu krému bude vaše pleť sjednocená, vyhlazená a zářící.

Sjednocení a péče

Hydratační tónovací krém Lavera vám přináší to nejlepší v přípravku 3v1. Tento hydratační krém s kapkou make-upu sjednotí vzhled vaší pokožky, ale zároveň o ni intenzivně pečuje. Je ideální pro ty, kdo preferují přirozenější výsledek a chtějí dosáhnout jemného krytí, které jen sjednotí drobné nedokonalosti a barevné nerovnosti.

Zářivý vzhled

Tento hydratační krém totiž spojuje krycí funkci podkladového krému s hydratací pečujících pleťových přípravků. Jeho krycí schopnost je spíše jemnější a vhodná na běžné denní použití. Hydratační tónovací krém dodá pokožce kapku zdravé barvy a rozzáří ji pomocí minerálních pigmentů. Tento krém je také vhodný pro ty ženy, které nejsou zvyklé se líčit či s make-upem teprve začínají.

Hydratovaná pokožka

Hydratační tónovací krém Lavera má univerzální odstín, který se ihned přizpůsobí jakémukoliv barevnému tónu pleti. Bio bambucké máslo dodává krému příjemnou krémovou konzistenci a má intenzivní vyživující schopnosti. Udržuje pokožku komfortně hydratovanou a vláčnou po celý den a účinně zabraňuje jejímu vysušování. 

Svěží pleť

Hydratační krém pak také obsahuje vzácný arganový olej, který má silné regenerační schopnosti, podporuje revitalizaci pokožky a brání vzniku prvních vrásek. Díky arganovému oleji bude pokožka sametově hebká a jemně vypnutá. Výtažek z růže pak podporuje hojení drobných nedokonalostí a zároveň pleť zklidňuje. Výsledkem po použití tohoto tónovacího krému bude svěží a zářivá pokožka.

 

Použití: Používejte každé ráno na vyčištěnou pleť. Malé množství rozetřete mezi konečky prstů a jemně zapracujte do pokožky.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: neutrální

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zklamání / Klára 13. 5. 2017 16:03

Od Lavery používám hodně produktů a nemůžu si tuhle značku vynachválit. Tónovací krém je bohužel první veliké zklamání. V podstatě nelze nanést rovnoměrně, i za použití štětce či houbičky dělá fleky. Navíc bude pro většinu žen asi příliš tmavý. Konzistence i vůně dobrá, ale pigmentace a schopnost splynout s kůži nevyšla.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?