Hanoju Krill olej Superba

Hanoju Krill olej Superba

Značka: Hanoju
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej z krilu obsahuje velký podíl omega-3 mastných kyselin, ale nachází se v nich také karotenoid astaxantin. Olej navíc nezanechává v puse nepříjemnou pachuť typickou pro klasický rybí olej.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krill olej Superba od Hanoju je olejem z bezobratlých mořských korýšů. Představuje bohatý zdroj omega-3 a 6 mastných kyseliny, stejně jako fosfolipidů a řady minerálních látek. Je vhodný pro ty, kteří nemají rádi typickou chuť rybího oleje, protože nezanechává nepříjemný pocit v ústech.

Omega-3 (konkrétně DHA a EPA) a omega-6 mastné kyseliny se podílejí na normálním fungování kardiovaskulárního systému. Omega-3 mastné kyseliny udržují vyrovnanou hladinu cholesterolu v krvi a jsou prospěšné také pro fungování mozku. Krill olej obsahuje také karotenoid astaxantin, který podporuje normální činnost imunitního systému a působí proti projevům oxidačního stresu. Karotenoidy obecně pak napomáhají udržovat normální zrakové funkce. V oleji jsou obsaženy také fosfolipidy, které se podílejí na normálním fungování jater, a kromě toho podporují schopnost koncentrace. 

Dávkování: Užívejte 1-2 kapsle 1krát denně spolu s jídlem a zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy, který není náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračuje denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy a osoby trpící alergií na mořské plody. Skladujte mimo dosah dětí.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Žíly a krevní oběh

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?